Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ikili tartismalari kesin yoksa nobeti kilitleyecem yeter artik ama.

Linnes in geldiği video varmı renktaşlar?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Soru 1 ) Semih mi Koray mı ?

Soru 2 ) umutu postalayıp

Damiao + Kweuke + Burak hücum hattı nasıl olur ?

önceki dönemlerde ne güzel 4 forvet takılırdık hep ;

* hasan kabze , necati , ümit , hakan

* drogba , elmander , burak , umut

şimdi kaldık 2 kazmaya şaka gibi ya

Syn yöneticiler şuraya bi el atsa artık çok iyi olur. İyice boku çıktı buranın. Aydın Aslan Hakan Delikanli eleman konuşup dursun, dediğin gibi yapacağı en fazla küfür etmek bu tiplerin. O yüzden tiye alıp da zevkimizi kaçırmanın manası yok. Biz futbolumuza dönelim. ;)

Yaw adam gibi soyluom ben çok yazan biri değilim genelde forumu takip ederip ama allshininizi severseniz size saçma gelmiomu bi adamın aynı seyi yazması ulan sanki durup dururken küfür edioz bide senin gibileri cikio hakli olduğumuz halde haksız duruma gelioz bu insanları küçük görmekten vazgeçin

O avatarla mı diyorsun bunu?

Ulan şimdi ben buna küfür edince ceza yerim boşu boşuna...

Adminler temizlik yapmayınca olan futbol konuşmak isteyen üyelere oluyor...

Neyse Yasin sen anladın...

Keyfine bak...
Neyi anladim ben senin kus oldugunu dusunuyorum Antuya sempatin nedir lan.Antu soyle boyle diyorsun kus bile ovmedi bu kadar,

Neyi anladim ben senin kus oldugunu dusunuyorum Antuya sempatin nedir lan.Antu soyle boyle diyorsun kus bile ovmedi bu kadar,

Biri Yasin'in hesabini ele falan mi gecirdi? Bu boyle degildi eskiden...

Okuma problemin var herhal Yasin. Antuyu oven yok. Antu dip noktada oldugu icin ornek verdim...

Gozlukler okumani zorlastiriyor herhalde...

muslera
linnes chedjou denayer carole
donk selçuk
sinan sneijder yasin
podolski

​
1 forvet alıp podolski'yi sola atarsak iyi bir kadroya kavuşmuş oluruz. Orta saha Gaziantepspor'dan hallice oldu ama yapacak bir şey yok, Donk'dan sonra transfer yapmaz bu herifler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt