Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Gözde´ye neden bukadar itibar ediliyor ? Bunun yanlis cikan yeterince duyumu oldu son yillarda... Oradan buradan topladigi isimler ile, duyumculuk yapmaya calisiyor. Bu kiz ile ilghili duyduklarima da hic girmeyim bile.

Ne duydun acaba sabah sabah meraklandim

Babel ve Damiao hayırlı olsun camiamıza..

Ilk benden duydunuz..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kimsenin af edersiniz bi bok bildigi yok yönetim dahil

Evet kardeşim yarın ismi düşer twitter'a, medyaya. Cuma günü aksilik olmazsa sağlık kontrolü için gelmesi bekleniyor.

Başka bir kıtadan geldiği için cumaya sarkıyor galiba sağlık kontrolü. Gelecek adam Avrupa kıtasından değil, doğru mudur?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu Gözde´ye neden bukadar itibar ediliyor ? Bunun yanlis cikan yeterince duyumu oldu son yillarda... Oradan buradan topladigi isimler ile, duyumculuk yapmaya calisiyor. Bu kiz ile ilghili duyduklarima da hic girmeyim bile.
zan altında bırakmadan girebilirsin Adem kardeş

Sadece tahmin Damio gelirse free olarak iyi bir kanat oyuncusu alınır.Mustafa Denizli transferde önceliği sağ açıktı bunu iyi biliyorum

Sag acik cok onemli. Umarim cok iyi biri alinir. Ve alinan adam top rakiptryken de oynayan biri olur.

Lig 3 gun sonra basliyor. Ilk 2 hafta ne Poldi ne Burak olacak. Umut malum.

Sirf bu bile dursunun capsizliginin, beceriksizliginin seviyesini anlamak icin yeterli.

Simdi ilk 2 maci alamazsak nolucak?

Hala golcu yok. Hamza 11 haziran gunu ilk tv roportajinda Forvet istiyoruz dedi. Tum yaz forvet istedi. Capsiz dursun almadi.

Hamza gitti denizli geldi. Denizli de forvet istedi hala almadi. Ligin 2.yarisi 3 gun sonra basliyor.

Dursun ABV!!

Kweuke 12 Temmuz doğumlu arkadaşlar dikkatinizi çekmek isterim.

Önceliğimiz Milik ama anlaşamadık diye biliyorum. Denizli çok istiyordu ama olmadı.

Şimdi çıkıyorum, sonra görüşürüz arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt