- 15 Aralık 2011
- 18.933
- 7.549
- 1.588
Katılmıyorum.enesin bize fayda sağlıyabileceğini düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılmıyorum.enesin bize fayda sağlıyabileceğini düşünüyorum
Katılmıyorum.
şu an kıclarından element uyduruyolarTürk oyuncular kriterlerimize uygun değil demedi mi bizim Denizli. Enes Belçikalı mı
Bize hemen katkı verebilecek bir oyuncu lazım.Enes ancak 3. forvet olur bizde şu hali ile.Belçika liginin orta sıra takımında bile oynayamıyor daha bu çocuk.neden katılmadığını geçerli ve mantıklı bir şekilde akıl süzgeçinden geçirerek açıklayabilirmisin rtş teşekkürler...
De Marke @demarkesports
Trabzonspor'dan açıklama: "Sunderland, Dame N'Doye'nin kiralanması için kulübümüze 1.4 milyon euro ödeyecektir."
Bonservisin yarısını çıkarmış uyanıklar.Ne olursa olsun ismi olan oyuncu almak her zaman iyidir.De Marke @demarkesports
Trabzonspor'dan açıklama: "Sunderland, Dame N'Doye'nin kiralanması için kulübümüze 1.4 milyon euro ödeyecektir."
Sadece biz belese kiralariz ustune bide oyuncunun yillik ucretini oderiz bize has bisey buTs iyi para almış kiralama için.
öyle bi haber yok.ayrıca denizli bizim kalitemizde yerli oyuncu yok dedi.Enes haberinin kaynağı nedir ?
Aynen, ne oyuncu kiralamasından para geliyor kulübe nede satışlardan, onca paraya al çeyreğine yolla, hayret bir şey.Sadece biz belese kiralariz ustune bide oyuncunun yillik ucretini oderiz bize has bisey bu![]()
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi