- 12 Temmuz 2009
- 60.971
- 24.272
- 3.138
kendrick reyiz![]()
obbaaaa sevindirdin bu saatde beni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendrick reyiz![]()
Nerden buluyon bunları yahuFutbolun Semti @FutbolunSemti 28 dk.28 dakika önce
DAMİAO TRANSFERİNİN BİTTİGİNİ YARİN ATACAGİM FOTOGRAFTAN HEPİNİZ ANLAYACAKSİNİZ... YARİN AKSAM HERKES BURADA OLSUN
Futbolun Semti @FutbolunSemti 34 dk.34 dakika önce
DAMİAO TRANSFERİNİN SİMDİYE KADAR ACİKLANMAMASİNİN TEK SEBEBİ OYUNCUNUN İMZA PARASİ İSTEMESİ. AMA O SORUNDA HALLEDİLDİ
28 dakika önce
açıklamayı bekliyelim bence bu kadar keriz değilizdirnedir olm bu ya, campbell yok 8 milyon benitez
para yok ama yinede
![]()
hahaha işim gücüm transfer napiyim bro alamadık birini kafayı yicemNerden buluyon bunları yahu![]()
obbaaaa sevindirdin bu saatde beni![]()
yav he he shaqiri dunya yildizi oldu ,hatta bayern neden elinde tutmadi diye basini duvarlara vuruyordur. ayrica drogba-umut olayini ilk atlayan sen oldun,belliki yaran varmis
dur bakalim bu j cole albumu nasil olacak
ben cok umutluyum
8 yaşındaki kişinin twitlerini taşımayalım abi burayaAvrupa Fatihi @Avrupa1Fatihi1 9 dk.9 dakika önce
SON DAKİKA:GALATASARAY JOEL CAMPBELL'LE ANLAŞMAYA VARDI!!KULÜBÜ İKNA EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR!!!AMA OLMA İHTİMALİ OLMAMA İHTİMALİNDEN FAZLA!!!
bu neyalancı

kes oglum ya herseyede bi atarlanma kari gibi ya
valla aynen ya bende
https://www.youtube.com/watch?v=Z-48u_uWMHY
''tell me who the bitch nigga hatin' on meeya jumping on my d but the d aint freeya'' bolumune hastayim ya. qral kendrick