- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
sapıttı klavye bütün hepsi birbirine girdiBu nasıl yazı arapça çince karışık gibi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sapıttı klavye bütün hepsi birbirine girdiBu nasıl yazı arapça çince karışık gibi![]()
bi tane troll çıkmış Remyi alıyoruz demiş sonradan troll olduğunu belirtmiş sağa sola saldırmış küfürler havada uçuşmuş
onu şimdi gördüm de diğerleri de onamı küfretmiş baya ceza alan var
onu şimdi gördüm de diğerleri de onamı küfretmiş baya ceza alan var
Yok çeteydi sanırım hepsi kuşmuş 2009 üyesi bile vardı
Maşallah gece baya katliam yaşandı desenize
ne şerefsiz insanlar var bunun neresi komik arkadaş
Fener her mevkide paraları gömüyor stopere, forvete, kanata. Birtek sağ ve sol beke para harcamadılar. Bizse yıllardır oraya bir dünya para harcıyoruz ama hala adam akıllı beklerimiz yok.Biraz alakasiz olacak ama ben fb ile bizim merkez orta saha oyuncularina son donemlerde yaptigimiz yatirimlara bakayim dedim.4231 in 2 lisi.
Fb
Souza......... 8 milyon bonservis
Meireles... 10 milyon bonservis
Emreb.......5+2(aykut doneminde kovulup gelmisti) 7 milyon euro bonservis
MehmetT....5 milyon euro
Ozan T.........7 milyon euro
Toplam 37 milyon euro gommusler sadece bonservise.
Biz.
Selcuk.......0
Melo........ 3 e geldi 3 e gitti.
Hamit........3 milyon
Jose........0
Donk........2.5 milyon
Jem.........0
Bilal.........0
--------------------
Toplam kasadan cikan 5.5 milyon euro bonservis icin.
Bu inanilmaz bir fark. 32 milyon euro civari extra odemisler sadece bonservise.
Ve hicbiri Melo-Selcuk katkisi vermemis durumda. Son 4 yilin 3 unde bariz ustunluk saglanmis. Ondan evvelki sike sezonu zaten.
Bu adamlar kagit ustunde bizden bu 4 yil ortalama 50.serden 200 milyon euro az kazanmis durumda. 25 i CL den digerleri.stad kombine ve sponsorluk farrklatindan , sampiyonluklardanda ext. 7 milyon euro vs. Hani su meshur 25 milyonluk devre arasi cop transferlerden bruma dan da belki 9 unu geri alicaz.
Ama heryerde ffp bizi vurmus gibi davraniliyor. Ya adamlarin sadece merkez orta sahaya harcadigi para 32 milyon euro fazla!!
Yine acayip ayak oyunlari donuyor. Bu aziz yine kagiy ustu sahtekatliklarla iceriye zenginlerden acayip para sokuyor sponsorluk, 1 milyon keriz ve yandex ayagina.
Bunun baska aciklamasi olamaz.
İanis Hagi reyis kaç yaşındaki
Selam söyle Stannise çok düşünmesin Büyü işlerine karışmasın![]()
Onda da iyi potansiyel var erkenden gelse keşke