Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liverpoolda var bi dümen şu futbol zekam ile o adama o para verilmeyeceğini ben biliyorum bu salaklar nasıl bilmez

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orada da komisyon dönüyordur :)

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

şimdi dedenin yarından sonra bir transfer dediği isim hala nasıl duyulmuyor ben anlamıyorum

okudum simdi biraz dedigini
Hakan Delikanli Mert GÜLMEZ

gecmis olsun arkadaslar bir takim leylek ve civcivler foruma saldirmis heral

Hakan sakinliğini korumuş, 1 Almancıdan beklenmeyecek derecede hareket etmiş,Mert renkdasımızi kızdırmışlar, millete klavye başından sallamak kolay tabi
Sağolun renkdaslar ben hakana o kadar ağır küfür ettikleri için sinirlendim bana Allaha şükür küfür yemedikte ibnetor olduk bu hakan değilde siz olsaydınız gene aynı şekilde korurduk ibnetor diyerek 13 yaşında olduklarini belli ettiler ?
Serefsiz gelmiş burda puan tablosutablosunu paylaşıyor nasıl fark ettik diye çoluk çocuk ne diyelim.

''aldığım eşi benzeri olmayan hiç kimsenin bilmediği sadece evet sadece benim bildiğim bir duyuma göre bir hücum oyuncusu gelecek''
-Evren GöZ
Mutlaka prim yapması lazim öğrenmek için neler yapmıştır kim bilir

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağolun renkdaslar ben hakana o kadar ağır küfür ettikleri için sinirlendim bana Allaha şükür küfür yemedikte ibnetor olduk bu hakan değilde siz olsaydınız gene aynı şekilde korurduk ibnetor diyerek 13 yaşında olduklarini belli ettiler ?
Serefsiz gelmiş burda puan tablosutablosunu paylaşıyor nasıl fark ettik diye çoluk çocuk ne diyelim.
aga baktiniz kus

sizde ne var ne yok soveceksiniz

onlar ihrac alir sizin en fazla mesajiniz editlenir kusa kufure ceza yok

ne yazdiklarini okuyamadim ama hakana o kadar agir sovulduyse hakan niye susmus anlamadim

gotunden korkuyor bu hakan da

bas edebildigi tek kisi sukru

10-11 puan fark yedigimiz günlerden birbirimizi koruyarak kollayarak destekleyerek alnımızın akıyla cikacagiz renktaslar ;);););)

aga baktiniz kus

sizde ne var ne yok soveceksiniz

onlar ihrac alir sizin en fazla mesajiniz editlenir kusa kufure ceza yok

ne yazdiklarini okuyamadim ama hakana o kadar agir sovulduyse hakan niye susmus anlamadim

gotunden korkuyor bu hakan da

bas edebildigi tek kisi sukru
Hakanı bilemem şimdi çocuğu terbiyesiz adam dedi onun stilide o ne diyim ki bişey diyemem ama o kadar ana bacı kattılar ki ben dayanamadim ya ben anasiz babasız büyüdüm onlar kutsaldir zoruma gitti bende yazdim sonra editlendi mesajim nasıl delikanlisiniz falan yazdim sonra gevşek oğlu gevsegin biri gene biseyler yazmış sonra cildirdim.
Amaç burda hem formumu korumak hem bi arkadasimizi korumak hemde Galatasarayi korumak gelmiş burda nerdeyse toplu küfür ediyor sonra nasıl koyduk puan farkını diye kaçıyor ee ne yapalim gevseklik böyle.
Ama suda bir gerçek forumda birbirimizi tutmuyoruz birlik olalım böyle şeylerde hepimizin burda bulunma amacı Galatasaray dediğim gibi sana da olsa aynısını yapardım çünki suçu olmayan insanlara seefsizce konusup kaçmak kolaydır.

CYwmsajWAAAw8tM.jpg

Selçuk ve Sneijder yeni kankalar her resimde birlikteler

hayırlı olsun

Aslan News ‏@Aslanews 2 dk.2 dakika önce
Independiente 2. başkanı Noray Nakış: "Galatasaraylı yöneticiler pazartesi Benitez'i satın alacak." (ESPN FC Radio)

Aslan News ‏@Aslanews 25 sn.25 saniye önce
Noray Nakış: "Galatasaraylı yöneticiler ile bir aydan fazla süredir sessizce görüşüyoruz."
0 retweet 0 beğenme
Yanıtla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt