Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Famara'ya yaranmak için millet hep cami hocası moduna girmiş, Allah'ım ya hiç güleceğim yoktu :)

Devre arasında transfere Kasımpaşa'dan Donk'u alarak başlayan Galatasaray ardından Norveç'in Molde takımından Linnes, Arjantin'den Martin Benitez ve Brezilya'dan Damiao'yu alarak kadrosunu güçlendirmişti.
Sezonun ikinci yarısına bomba gibi giren Denizli'nin öğrencileri rakiplerinin puan kaybettiği haftada Sivasspor'u 5-0'lık skorla farklı mağlup ederken adeta yarışta bizde varız diyordu sonraki haftalar da kadroya yeni transferlerin monte edilmesiyle galibiyet serisi sürdüren sarı kırmızı ekip 17 maçta 16 galibiyet 1 beraberlik alarak ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 3 Beşiktaş'ın 4 puan önünde şampiyonluğu kazanırken Mustafa Denizli 3.Galatasaray döneminin ilk sezonunda mucizeyi gerçekleştiriyordu.
...

Hahahshd

Sent from my iPhone using Tapatalk

Berat senin yüzünden herkes basladi simdi buna :///

Beniteze karşı nötrüm ben çok da umutlu değilim ama gelsin bakalım modundayım .. paralarımız çar çur olmamalı daha kanat gibi kanat lazım nasıl olucak bilmiyorum Ama Padişah Denizli düşünmüştür bişiler

abi şu an gelsin bakalım diyecek bile lüksümüz yok. şu an alacağın adamları ilk onbire koyup takır takır oynatman lazım. oturmuş bir kadromuz olsa alternatif olarak ben de gelsin derdim de şu an o an değil. hele ki bonservisi muamma. biri diyor 5 milyon biri diyor 8 milyon biri diyor 2 milyon kiralama bedeli sezon sonu opsiyon... bilgi kirliliği gırla.

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Famara'yı ilk defa duydum, videoda baya sağlam gibi yalnız kesin fiyatı yüksektir bu adamın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt