- 6 Eylül 2014
- 95.586
- 66.030
- 4.608
emre mor'u da arsenal'e kaptırdık hayırlı olsun
kaçan balık büyük olacak
Öyle bir söylüyorsunki sanki Bursa'ya kaptirdik. İngiltere'nin devine gitmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emre mor'u da arsenal'e kaptırdık hayırlı olsun
kaçan balık büyük olacak
Sabaha Atlantik Okyanusuna doğru yola çıkıyoruz 1000 km yol bizi bekliyor erken uyumak için hızlı iciyorumbira olsada icsek
sabriyi dikkatle izleyin calimlari ronaldoya cok benziyor
https://www.youtube.com/watch?v=JIyCqVvsjeI
Ooo yasiyor muydun sen.Admin @Emrah Yıldırım geldi meseleyi kökünden halletti. Emrah'ın atarlanmaları da meşhurdur haBeninen problemi olan Apdullah abiye gitsin!!
![]()
neden böyle bu iki dakka atarlanmadan durmuyo kardeşim
Sabaha Atlantik Okyanusuna doğru yola çıkıyoruz 1000 km yol bizi bekliyor erken uyumak için hızlı iciyorum
![]()
Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
Evet beyler bir uye aziz yildirim avatari kullanarak kendisi agir fenerbahceli oldugunu soyledi.
:topsy_turvy:Çünkü hırbonun önde gideni
-Tapatalk-
EE yani Linnes'te mi böyle diyorsun.:confused:
Çünkü hırbonun önde gideni
-Tapatalk-
Bir hafta boyunca beyaz şarap deniz böcekleri yiyecez cumartesi düğünümüzü çalıp döneceğiz.off iyisin yine leo, bende aarhusa dönecem yarin sabah bi arkadasi bekliyorum soyle 2-3 tane icelim dedik (umarim biralari unutmaz)
Nerde yazdın yav bana bildirim gelmedi ki, aynen ya sallanmış ama ben hissetmedim. 3-4 civarı diyorlar esas Yozgat sallanmış arkadaşımın köyünde 14 kişi hayatını kaybetmişAdmin sana sataştık hiç oralı olmuyorsun bakıyorum
Sallandın mı Kayseri'de bugün?
Nerde yazdın yav bana bildirim gelmedi ki, aynen ya sallanmış ama ben hissetmedim. 3-4 civarı diyorlar esas Yozgat sallanmış arkadaşımın köyünde 14 kişi hayatını kaybetmiş
Bir hafta boyunca beyaz şarap deniz böcekleri yiyecez cumartesi düğünümüzü çalıp döneceğiz.
![]()
Bir hafta boyunca beyaz şarap deniz böcekleri yiyecez cumartesi düğünümüzü çalıp döneceğiz.
![]()
Ya benden üst rütbede olan tek adam Abi var şikayet etmek isteyen ona gidebilirAdmin @Emrah Yıldırım geldi meseleyi kökünden halletti. Emrah'ın atarlanmaları da meşhurdur haBeninen problemi olan Apdullah abiye gitsin!!
![]()
Çünkü hırbonun önde gideni
-Tapatalk-