Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
twittera giriliyor mu sizde ben giremiyorum

5m euro vermişiz hala konusuyor ulan sen hayatın 5m euro gördün mü

Aslan News ‏@Aslanews 16 sn.17 saniye önce
Galatasaray'ın Martin Benitez için teklifi 5M €'ydu ve mantıksızdı. (Carlos Maidana/Infierno Rojo)
Bencede cok mantiksiz olmus.Boyle bir cope 5 milyon degil 500 bin euro bile fazla

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu: Transfer Nöbeti
Son yazan Aydın Aslan Cevap
7,179
Görüntüleme
329,658
Sabit Konu : Cevap: Transfer Nöbeti
Saksofoniçe bilmiş yine vay """hicbirimiz masum degiliz anlayacagin """ ben kapatalim diye ugrasiyorum haal belli tipler üstüme geliyor,bana kus diyerek zaten en büyük hakareti yapiyorlar.. ben ikizlerle yeni acikta yan yana alisamiyende mac izlemis, sebo reisin elinden bilet almis,bir cok tarihi maca pc basinda degil ali samiyen mabedimizde canli sahit olmus sari kirmizi renklere gönül vermis biriyim,kus diye hakaret edenler benden gerekli cevabi alir........

Sonuncudan 6 yedi famaranin takimi

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oynayana kadar nasıldı

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben cikana kadar izledim renkdas,yani öyle ahim sahim bir oyuncu degil,yani sampiyonlar liginde forvet olarak famarayla cikamayiz,bence klasik bir anadolu topcusu,hani 3. bilemedin 2. forvet olarak takimda bulundurabilirsin ama direk oynayacak bir golcü degil,tek özelligi fizigi...

ben cikana kadar izledim renkdas,yani öyle ahim sahim bir oyuncu degil,yani sampiyonlar liginde forvet olarak famarayla cikamayiz,bence klasik bir anadolu topcusu,hani 3. bilemedin 2. forvet olarak takimda bulundurabilirsin ama direk oynayacak bir golcü degil,tek özelligi fizigi...
Saolasin kardesim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt