Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cesar Luis Merlo: "Galatasaray'ın teklif ettiği bedel ile Independiente'nin istediği ücret arasında 1,5M Euro'luk fark var." (TyC Sports)
O zaman h.o diyebilirmiyiz 5 kabul görmemişyi 6,5 vermişiz

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar artik bu asilsiz sacma kus,karga suclamalarinizdan gercekten, rahatsiz oldum..ben artik foruma misafir olarak katilicam üyeligimide dondurucam..herkese hayirli geceler..inanmayan bazi arkadaslar istiyorlarsa twiter hesabima bakabilir...
BerkantGökce
@10_melo_10

Yalnız bu forumun beğenmediği ya da alındıktık sonra teneke bağlayıp yollattığı adamlarının çoğu kaçan büyük balık oldu.

Arkadaslar artik bu asilsiz sacma kus,karga suclamalarinizdan gercekten, rahatsiz oldum..ben artik foruma misafir olarak katilicam üyeligimide dondurucam..herkese hayirli geceler..inanmayan bazi arkadaslar istiyorlarsa twiter hesabima bakabilir...
BerkantGökce
@10_melo_10

melo!!!!!!!!!!!!!!!!! gel kardeşim gel sende bizdensin şükrüden daha cimbomlu bu kardeşimiz rahad bırakalım :asd:

BerkantGökce
@10_melo_10
Arkadaş check out yapmış hesabı kapatalım sayın admins pls

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Bu arada Benitez'e 5 verilecegine Carillo'ya verilsin diyorsunuz, Carillo Benitez'den iyi haklisiniz, ama maliyet bonserviste bitmiyor. Carillo en az 4 yillik 3,5 milyon euro ister, imza parasi ve bonservisle maliyeti 20 milyon euro eder 4 yil icinde. Beniteze yillik 750bin'e imza attirabilirsin 4-5 yillik. Boyle bir fark da var yani.
Max. 2.5 milyon euro ister ayrica bonservis vericegimiz icin imza parasi raconu kesemez

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BerkantGökce
@10_melo_10

Sakin olun arkadaslar
Aliriz almayiz muhim degil
Kimi alirsak alalim onemli degil
Iskartaya cikmayalim kafi
Nasilsa aliriz birilerini

Oyle degil mi
Langirt oynamioz netcede
Uzun bir surectir bu
Namerdlik etmeyelim yonetimimize

Aslinda bunu daha once yazmaliydim
Rakiplerin kadrolarini guclendirdigi bu surecte
Katma deger vergilerinin de arttigi bu ortamda
Artik bir seyler yapmanin zamani geldi
Demek istedigim o ki sakin olun
Aliriz birilerini muhakkak
Sakin olmazsaniz ama
Limonata onerebilirim
Arkadaslarinizla icersiniz
Rant saglayabilirsiniz

Bu arada Benitez'e 5 verilecegine Carillo'ya verilsin diyorsunuz, Carillo Benitez'den iyi haklisiniz, ama maliyet bonserviste bitmiyor. Carillo en az 4 yillik 3,5 milyon euro ister, imza parasi ve bonservisle maliyeti 20 milyon euro eder 4 yil icinde. Beniteze yillik 750bin'e imza attirabilirsin 4-5 yillik. Boyle bir fark da var yani.
Carillo tutmazsa en kötü 7-8 arası okutursun (tutmaması imkansıza yakın bu arada)
Benitez tutmazsa sözleşmesi bitene kadar Arjantine kiralar maaşını da sen ödersin
Carillo : 5 milyon bonservis , 2 milyon imza parası , 10.5 milyon da 3,5 yıllık maaşı ( yıllık 3 den ) toplam 17,5 milyon
Benitez : 5 milyon bonservis , 3,5 milyon maaş ( yıllık 1 den ) toplam 8,5 milyon maaliyet
arada 9 milyon fark var hemen hemen ama tutmazsa Carillo dan zarar etmeyiz , Benitezden bir 8,5 daha girer

CYywJiZUMAA9Q6V.png

Şu Martin için İndipendiente`nin geçmiş maçlarından birine 15-20 dakika baktım.Arjantin ligi bekledimden sertmiş.Martin de stil olarak Engin Baytar`a çok benziyor.Tabii Engin gibi psikopat degil. :D Diger oyuncu Bou da videolardan fena durmuyor.Hücumda böyle agresif oyuncular her zaman iş yapar.Şu vakitte Avrupan kaliteli oyuncu bulmak zor.Fiyatlarını kenara bırakırsak hamleler doğru bence.

Sakatlık olmasaydı yine uçardı belki bilemeyiz de çok gençti oda.

Edit : 2-3sene sonra bruma belki gelişimini tamamlaya bilirse yine üst düzey kanat olabilir
olamaz demiyorum ama ülkedeki futbol yapısı bu tip adamlara uygun değil gözümüzün önünde Markoviç gerçeği var Benficada efsaneydi burada kestane oldu :)

BerkantGökce
@10_melo_10
Renktaş tafsiye si :
İsim ve soyisminin baş harflerini büyük yaptır modlardan rica ederek.
Bu şimdiki şekil ile daha çok kuş damgası yeme ihtimalin olabilir maalesef. Neden öyle bilmiyorum bende :)

Son düzenleme:
olamaz demiyorum ama ülkedeki futbol yapısı bu tip adamlara uygun değil gözümüzün önünde Markoviç gerçeği var Benficada efsaneydi burada kestane oldu :)
Bu oyuncular çok genç ama. Gelişme süreçleri oluyor bir çok kaliteli oyuncularda. Herkez pat pogba bilmem messiler gibi hemen takır takır oynayamıyor maalesef.

Beniteze o kadar para gömüleceğine Ontiveroyu oynatalım çok ciddiyim,Biraz fiziğini toparlasa hem yedekte hemde kupada fln iş görür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt