Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Funes mori gelsin daha iyi.

Denizli ye birseylerin garantisini verdiler yoksa gelmezdi çok istiyormuş bu adamı paraya koyacak gibi bizimkiler.

Bir seylerin sozunu vermisler, hoca da transfer konusunda cok emin konusuyor zaten. Ama ben kafayi bir oyuncuya taktigini dusunmuyorum. Diretmez yani 8 milyonluk Benitez'de, diretecegi onlarca adam vardir.

Millet klavyeden ahkam kesiyor ama Denizli aptal bir herif degil. Yonetim de Linnes'i cok cok iyi bir maliyete bitirdi. Genc oyuncu ariyorlar gelir gelmez katki yapabilecek. Oyuncu gondermeye calisiyorlar. Sabri'den kurtuluyoruz. Bunlar hep pozitif seyler.

Yillarca bu forumda Porto/Benfica kiskanildi, neden genc almiyoruz dendi. Simdi de ne idugu belirsiz gencler gelmesin deniyor. Ben acikcasi coplerle doldurmayacaklarina eminim takimi. Niyeyse Denizli faktoru bana guven veriyor. Dursun'u da bu doneme gore degerlendiricem, gecen donem icin Hamza'yi sorumlu tutuyorum simdilik.

********************* da oyuncu ve klüple anlaşıldı diyor. Yarın öbürgün açıklanır bence. Ama inşallah para fazla değildir , parası umrumda değil ama arkadaşların dediği gibi , o para altında ezilebilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şikeciler hiç açıklamıyo mesela sorun olmuyo onlarda biz el altından para versek bile kapa bildiriyoruz ilginç.

kweuke_6877.jpg

KRAL REiS​
Biz isteriz 5 m fiyat çekerler sonra saçma sapan bir yere 2 milyona gider ..

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Avrupada 1000 tane Benitez vardır. 7m euroya Pione Sisto alınamazmı?

Biz isteriz 5 m fiyat çekerler sonra saçma sapan bir yere 2 milyona gider ..

??????Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Umut + emre + tarıkı ver al kweukeyi takasa kullanıcak çöpden bol ne var bizde.

ali naci küçük ‏@nkucukk 42 dk.42 dakika önce
Forvet de gelecek kanat da sürprize inanın ifadesinde iki büyük anlam var
1-Burak Yılmaz'ı izleyin
2-Mustafa Denizli farkını!:)
Görüşürüz

Hamzadan sonra Denizliye yalaniyor:D

Şikeciler hiç açıklamıyo mesela sorun olmuyo onlarda biz el altından para versek bile kapa bildiriyoruz ilginç.

Sanırım bizim bu bildirme olayı onlardan daha farklı , bir yerde okumuştum . Yani biz gizleyemiyoruz onlara göre. Mesela fb persia ve nani'nin gerçek parası açıklasa şu an oynadıkları futbol yerden yere vurulur. Çok fark var bir kişinin parası ile o Kişiyi izlemek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

beniteze 8 falan verdiğimiz yok arkadaşlar hele € bazında bi anlaşma hiç yok 5 miln $ veriyoruz şu an klubü 6.5 miln $ istiyor
benitez gelse dahi forvet için fransadan mutlaka bir forvet alıcağız .

Ali naci cücük

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

ali naci küçük ‏@nkucukk 42 dk.42 dakika önce
Forvet de gelecek kanat da sürprize inanın ifadesinde iki büyük anlam var
1-Burak Yılmaz'ı izleyin
2-Mustafa Denizli farkını!:)
Görüşürüz

Hamzadan sonra Denizliye yalaniyor:D

ne diyo bu deli manyak

arkadaşlar ltf şu benitez in 90 lık maçlarını izleyin öyle yorum yapın ltf.yani bu arkadaş ta cidden inanılmaz bir potansiyel var.bir 90 dk lık maçını izleyin eminim hemen başka maç arayacaksınız o derece inanılmaz kreatif çabuk ve doğru karar verebilen topla süratli bir oyuncu.ciddi ciddi saklı kalmış yetenek bence.bulana kocaman alkış benden.son zamanlarda izlediğim yaşı buralarda olan ender yetenkli oyunculardan birisi.tutar tutmaz bilmiyorum ama inşallah olur fiyatı ne ise işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt