Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam inanki ben almam fiyatı 4 bile olsa.Daha iyisi alınabilir yazık bu paralara

Yani aslinda aransa 5'e daha iyisi bulunabilecegine ben de inaniyorum. Ama cop topcu degil. Wikipedia'dan okuduklarima gore gencken kasaba takiminda oynarken Boca Juniors takibe almis. 17 yasinda depresyondan futbolu birakmis. Sonra 2009'da Independiente bir sans vermis (o donem Arjantin genc milli takimiyla U-17 dunya kupasina falan da gitmis), bu sansi da cok iyi degerlendirmis gibi duruyor.

Yani bazen her sey, ozellikle futbolda cok basit olmuyor. Basarili olmasi mumkun bir topcu. Basarili olmasi daha muhtemel bir topcu 8 milyona daha kolay bulunur -- ama ben 8 milyona inanmiyorum. Daha uygun bir fiyata gayet yetenekli bir topcu.

bu haftasonu gelecek olan benitez değil lan.kim olaki?

Benitez iyidir kötüdür bilemem, izlemedim. Ama istemeyenlerin, şüpheyle yaklaşanların haklılık payı da çok. Aşağıdaki başlıkta anlatmaya çalıştım. Biz de gençleşme filan çok yanlış anlaşılıyor. Ayağımızı yorganımıza göre uzatamıyoruz.

https://www.gscimbom.com/forum/f72-...orumu/genclesme-sorunsali-135404/#post8198009

Ara transfer döneminde zaten adam bulmak çok zor. Olanında fiyatı pahalı oluyor. Gençleşmek için önce olanı satacan sen gidip 34 yaşına kadar sözleşmelerle bir grup oyuncunun eline bakarsan kim gelirse gelsin rahat edemez bu takımda. Değerini bulanı satacaksın başka türlü takım gençleşmez bizimkisi gibi çöpleşir. Biz olaya fazla duygusal bakıyoruz klüp olarak adam satmak bu kadar zor olmamalı. Bu klübünde çıkarları amaçları var. Kimsede bu klüpten büyük değil isim olarak.

Ontivero dogru dürüst top oynamiyordu zaten. bu herif 2-3 sene devamli oynamiş. Bir şeyide abartmayin lan. İyidir degildir bilmiyorum.

Sergen'in paylastigi video'da Benitez cok iyi

O sekilde gelecekse gelsin :D

CYyxX9MVAAA4ZWY.jpg

Galatasaray'ın gündeminde olan Leandro Damiao'yla Wolfsburg ilgileniyor.
(Di Marzio)

Wolfsburg Damiao yu aldığına göre bizde Bendtneri alırız sıkıntı yok

Benitez tarz olarak dimaria ya benziyor hızlı ayaklarına hakim oyun görüşü var pasları çok iyi sutlarida fena değil güzel place vuruyor. Dimaria da forvet arkası sneijder in mevkisinde oynadiginda çok daha verimli oluyor bunda da aynı şeyi gördüm yani sneijder in yerini ilerde doldurur mu aslında doldurabilir (tabi bir sneijder değildir) eğer snijderin gitme durumu varsa alinmasinda sakinca yok ama kanat için alınacaksa kesinlikle yanlış hamle olur

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt