Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben arfa ile birlikte saglam bir satrafor alirlarsa türübunler +20 bin artar..
Uefa da gercek hedef olur..

Kaya saldırıyor Demirörene trt 3 de

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydin gencler, nasilsiniz ne yapiyorsunuz? Saglik sihhat yerindedir insallah...

Var mi dünden bu yana herhangi bi gelisme??

Ulan dursun... abv hamza.

8-10 milyon euro isteye bilirler oda son 5 aylık sözleşmesi kaldı diye.
15-20 milyonluk adam ben arfa şu anki performansı ile.

Alamayiz yani

8 milyonu martinez gibi 21 yasinda bilimeyene yatiracagimiza 28 yasindaki bilinen Ben Arfaya yatirmayi tercih ederim.

Onemli olan Tarik ve Olcan gibi coplere 5 erden 10 milyon yatirmamak!! ;)

Adamlar su josefe 8 milyon yatirdi.

Son düzenleme:
arfanın bu sezon ki driplingleri bile direk 10m tutar avrupada çokca yer aldı medyada :D

Yaklaşık 7 saat önce buraya konan maçı izledim. İlk sadece benitezin ataklarını izliyodum sonra Bou nun da oynadıgını fark edince iki takımın ataklarını izlemeye başladım.

Öncelikle Bou dan izlediğim kadarı ile bahsedeyim. Guclu bir yapısı oldugu kanaatine adamın fotografını görseniz varırsınız zaten fakat adamın topla oyunu pek iç açıcı değil açıkcası. Pek Arjantin ligini izlemem ama bu maçta prk orta saha çekişmesi gibi bişi görmedim. Kimse topu orta sahada keseyim demiyor, ilginç. Buyuzden Bou da top alabiliyo ve hemen 4-5 bir alan bulabiliyor basan yok çünkü. Basan olduğunda da kaybediyo. Pek top hakimiyeti iyi değil gibi. Racing hucumda daha bir takım oyunu oynadığı için hemen pas verip ileri hızlı çıkmaya çalışıyorlar. Ama Bou da prk dar alanda iş yapacak bir oyun stili yok gibi, daha çok kontra atak stili. Fakat biz kontra atak oynayan bit takım değiliz. Oyunu daha çok karşı takımın dahadına yıkıp set oyunu oynamayı seviyoruz. Bence Bou bize göre uygun değil.

Benitez e gelince durum biraz daha farklı. Bir kere top ayağına geldiğinde spikerin ve takım arkadaşlarının acaba be yapacak gibi bir bakışı oluyomuş gibi. Ön önemli özelliği ilk dokunuş. İlk topla buluşunca adam geçmeyi çok iyi biliyor ve hemen hızlanıyor. Burada dar alanda bize cok katkı saglar. Daha şut orta ve paslarında çok bir özellik göremedim ama bunlar antreman ile düzelebilecek şeyler. Ama bu adamın ayağında top tutması ve kontrolü başarılı olabilecek biri bizim için

Sent from my iPhone using Tapatalk

ben arfa ve famara gelirse takım ciddi manada seviye atlar

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8 milyonu martinez gibi 21 yasinda bilimeyene yatiracagimiza 28 yasindaki bilinen Ben Arfaya yatirmayi tercih ederim.

Onemli olan Tarik ve Olcan gibi coplere 5 erden 10 milyon yatirmamak!! ;)

Adamlat su josefe 8 milyon yatirdi.
Başkaları ne yatırmış ve özelikle şikeciler beni hiç ilgilendirmez.

5 ay sonra sözleşmesi bitmesi bu rakamı vere bilmemiz zor hale getiriyor bence.
Bizdekiler nasıl hesap veririz kongreye diye düşünen kişiler sonuçta bu tür konularda. Benimde tercihim o fiyata ben arfa olur kesinlikle. Genç oyuncular bizde tutup gelişmesi zor.
Hazır olmuş kaliteli adamlar almamız lazım sadece ve sadece oyuncu eğitim konusunu öğrene kadar camia ve kulüp olarak.

Benitez'e o rakamlari verecegimize inanamiyorum.Adam resmen Arjantin bebesi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt