Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efendi gibi duran kimseye terbiyesizlik yapmazsan burası ama gevşek olup burda arkadaslarin anasını bacisini karistiranlar var gevşek olmadığına inanıyoruz.

Tecrübeyle sabit olarak söylüyorum; böyle Fenerliyim ama objektifim tarzı takılan herifler eninde sonunda küfür ediyor. Böyle heriflere baştan sövüp yollayacaksın.

Kardeşim Fenerli olmak suç mu ? Belirttim zaten gizleyecek saklayacak bir tutumum yok

Ben buranın Galatasaray forumu aynı zamanda tartışma platformu olduğunu sanıyordum

Sıkıntı olacaksa giderim problem değil

Azize'nin şike yaptığını kabul ediyorsan yöneticiler seni şutlamaz buradan.

Linnes'in lisansi cikmis. Bugün görürmüyüz acaba.

Birader derdini anlattığına göre siktir olup gidermisin artık ait olduğun yere ne uzatıyosun

D5803 cihazımdan gönderildi

Ben buraya gelirken bu tepkileri alacağımı biliyordum

O yüzden Fenerli olduğumuda belirttim.Gizleyecek saklayacak birşeyim yok dediğim gibi

Sorun varsa alayım hee sadece küfürse senin olayın saygı duyarım

Robinho diyenler hentbol izlesin

Pandev bile daha fazla katkı sağlar

Mert sen biraz geri dur
Sonra sovuyorlar bu fb liler strrese giriyorsun bos yere uzaktan takil bunlara
Mazallah birinin kafasini yaracaksin belli ki babayigit adamsin sakin

te doy una hostia
Abi bana Allah şükür bu zamana kadar olmadida ışte biz bu foruma korumak adına saldirdik yazık günah anasiz babasiz büyüdük bunlar şımarık olduğu ve çoluk çocuk olduğu için böyle oluyor yazıktır.

O yüzden Fenerli olduğumuda belirttim.Gizleyecek saklayacak birşeyim yok dediğim gibi

Şimdi buranin linkini kendi forumuna paylaştın demi

Sahtekar seni

Kardeş şike ye ne diyorsun?

te doy una hostia

LÜTFEN AMA !

MİSAFİRE KÜFRETMEK DEĞİL İKRAMDA BULUNMAK YAKIŞIR BİZE..
36.jpg

Takip etBiliyorsunuz isim vermem ama galiba öyle bir GOLCÜ geliyor ki, milletin keyfi iyice kaçacak. Şu kadarını söyleyelim ADALAR dan bir GOLCÜÜÜÜ!
82 maçta 48 gol atan/üstelik 26 yaşında, en önemlisi de sözleşmesi mayısta bitiyor.Adam 1.90 boyunda kalıplı, güçlü golcü gibi golcü!!
:asd22::asd22:

ersan önce riberyi üce katilyacak adamin hesabini versin

Olm uzatmadan gitsene ne zevk alıyosun lan kendine sövdürmekten. Ergen kuşlarda yeni tatmin olma şekli bu mu

D5803 cihazımdan gönderildi

İyi niyet gol atmıyor yeteneği değiştirmiyor. Umut abin yetersizdir.

Kardeş şike ye ne diyorsun?

te doy una hostia

Taraflı bakmıyorum

Bana göre şike vardır.Yok diyen taraflı bakıyordur

Fenerbahçe,Beşiktaş şikeye kim karıştıysa ceza almalıydı

Küme düşeremiyorsan -10 ve -20 bir şekilde kapatılmalıydı bu olay.Farklı tercihlere gittiler insanlar futboldan soğudu maçlara gitmiyorlar

Ama geçmişinde temiz olduğuna inanmıyorum onuda belirteyim

Emre Bulut musun nesin, arkadas gercekten Umut senin uzaktan akrabaginsa söyle, istenmedik yerde ancak yüzsüzler kalir, istedigi kadar iyi insan olsun gurur diye birsey var arkadas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt