Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine forum kamuoyunda kızacaklar herhalde :)

O zaman yaşanmış,söylenti(?) diyelim.Çoğu zaman medyada yer bulmuş olaylardan bahsedeyim

Malatya-Beşiktaş maçından sonra Ergün Gürsoy'un Malatya'lı oyunculara vermiş olduğu prim bütün medyalarda yer almıştı o dönemlerde.Tabi o vakitler cezası yoktu oda ayrı bir parantez

Bolusporlu yöneticilerin yapmış olduğu açıklamalar

Galatasaray-İstanbul maçında yaşananlar

3 temmuz ne kadar kirli bir süreçse geçmişe gitmekte,aynı oranda bütün pislikleri ortaya dökecektir ki bu pek iyi olmaz

Yav şu adama biri küfretsin ben edicem şimdi daha yeni ettiğim için 1 ay olacak cezam. Yok mu aga şuna haddini bildirip banlatacak bir mod?

Kayseriyede gol atmak ölüm be

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O zaman yaşanmış,söylenti(?) diyelim.Çoğu zaman medyada yer bulmuş olaylardan bahsedeyim

Malatya-Beşiktaş maçından sonra Ergün Gürsoy'un Malatya'lı oyunculara vermiş olduğu prim bütün medyalarda yer almıştı o dönemlerde.Tabi o vakitler cezası yoktu oda ayrı bir parantez

3 temmuz ne kadar kirli bir süreçse geçmişe gitmekte,aynı oranda bütün pislikleri ortaya dökecektir ki bu pek iyi olmaz
Kes lan kuş.

çıkabilecek en iyi kadro
yasin yerine sinan da olabilir

Olabilir degil olmali. Biktim ben artik Yasin'den.

Olmuyor arkadas, niye hala ayni adami deniyorlar anlamiyorum. Gecen sezonki performansinin istisna oldugunu taraftar bile gördü.

Gina geldi artik Yasin'in mal mal hareketlerinden. Artik Sinan mi oynar yoksa Olcan mi oynar umrumda degil yeterki Yasin'in kendi Ronaldo sanmasindan kurtulalim. Abi sen kimsin ki 2-3 adamin arasina daliyorsun, daha tek adami bile gecemiyorsun cogu zaman.

Aha bird gelmiş foruma geldiği gibi gider efenim dert etmeyiniz cevap vermeyiniz öter öter gider.

Arkadaşlar neden bu sert tutum ? Anlamıyorum gerçekten

Umut Bulut mudur tüm takımın sorunu ? Umut abimin ne tür zorluklar yaşadığını bilmeden konuşuyorsunuz.O da sizler gibi,benim gibi,hepimiz gibi

Giyim tarzına bakan bir insan bile ne kadar iyi yürekli bir insan olduğunu anlayabilir

Ayıptır vallahi şu yaptığınız

Milyon euro kazanan adam için ne tür zorluklar yaşıyor diyor. Biz ölelim ozaman kardeşim. İnsanlığa göre takım kuruyorsak bende talibim o formaya. Biraz sende mantıklı ol.

yaw sen daha 25 yaşında umutun köylüsü bir adamsın nerden biliyosun bu olayları o dönemde biberon çağındaydın birkere bariz febe forumlarından okduklarını yazıyorsun buralara hadi git işine ya niye banlanmadı bu hala güya 1 mesaj atıp gidecekti hep öyle olur zaten

Antalya Kampının en çalışkan üç oyuncusu : Burak Yılmaz, Sabri Sarıoğlu ve Wesley Sneijder oldu.
(Fotomac)

hm yani onun bunun söyledigi aciklamasindan yola cikarak yorumluyorsun. Herhangi resmi bil belgen olmadan.
O kisilerin ifitra atigini nerden bilmiyoruz peki? Sizin camianiz irkciliga sekil sekil mide bozuntusu diye muz yigiyor diye lanse eden mafia vari is adamlari varken
o dönemde de buyrun parayi lekeleyin Galatasarayin basarisini diyen is adamlariniz olmus olabilir mi ?!
Bal gibide olur.

Umut abimin değeri pek bilinmiyor maalesef.Drogbalı dönemde,Juventuslu grupta verdiği katklılar vs,, hepsi unutulmuş

Burak'ı konuşan yok.Medya algı yönetimi yapıyor herkes yiyor maalesef.Neden çünkü Umut abim köylü medyaya göre

Şunu da belirteyim şu süreç sonunda herkes doğruları anlayacak.Yaz sonunda yönetim vs,, değişen olaylardan sonra bakalım şuan Umut abime sövenler neler diyecek

Merakla bekliyorum

Sıkıntı mı var arkadaslar...

polisyeni3.gif

Dikkat edin bugün, hep oldugu gibi Burak inanilmaz hirs yapacak, belki bi gol atacak, medya ise forvete gerek yok yazacak

Umut abimin değeri pek bilinmiyor maalesef.Drogbalı dönemde,Juventuslu grupta verdiği katklılar vs,, hepsi unutulmuş

Burak'ı konuşan yok.Medya algı yönetimi yapıyor herkes yiyor maalesef.Neden çünkü Umut abim köylü medyaya göre

Şunu da belirteyim şu süreç sonunda herkes doğruları anlayacak.Yaz sonunda yönetim vs,, değişen olaylardan sonra bakalım şuan Umut abime sövenler neler diyecek

Merakla bekliyorum

Boş kaleye gol atamayan adam GALATASARAYIN Forveti olamaz abicim şimdi güzelce buradan defolup gidiyorsun.Zamanında'da çok fazla bir katkı verdiği söylenemez.

Merakla bekliyorum

ok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt