Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umudessi ve burakaldo varken forvet alınır mı lütfen

bugün qral attığı müüüüüüüüükemmel golle en büyük cevabı verdi

913af8deb2729ce3fc0cd138c715aec5.jpg

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Şu transferleri gerçekleştirin artık!

bence transfer falan yapıp boşa yere para harcmasınlar ..sezon sonu dursun - denizli elele defolup gittikten sonra bakarız transfer işine..bu iki beceriksiz bi haltı beceremezler...

Ne Donk'dan bir cacık olur, ne santraforlardan bir halt olur, ne oyuncu değiştirmeyi bilmeyen ve takımı her geçen gün geriye götüren Denizli'den bir halt olur, ne de yönetimden. Alayı defolmalı.

Transfer olmasın denizli dursun gitsin sonra ffp cezası kesinlessin
Kimse başkanlığa aday olmak istemesin
Kulübü kapatalım belgesel İzleyelim

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Büyük ihtimal yönetim keske bügün puan kaybetsekde herkes zaten az olan sampiyonluk umudunu keserde bize de transfer yapma gereyi kalmaz demistir

Burağı nasıl yaladılar la öyle ben utandım

Başlıcam bu hocaya be yok alternatif futbolcu alıcaz cart curt. Abi ben anlamıyorum bu mal burak'ın bu kadar mal olduğunu bir biz mi görüyoruz.

Denizli alternatif olmayan bölgelere transfer olacak diyor.

Sol Bek Transferi H.O.

Baska da olmaz.

ne alternativ futbolcusu arkadas ilk 11 futbolcusu sart bu takima alternatif sizin öz evladiniz burak olsun

Hoca transfer konusunda cidden pes etmiş gibi konuştu. Bakalım işte uğraşıyoruz bazı bölgelere alternatif yaratacak oyuncular almaya çalışıyoruz dedi.

şu idare eder lafından nefret ediyorum

balta
semih
umut
sabri
burak

hiçbiri idare de etmez kardeşim defolup gitsinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt