Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.846
- 26.393
- 3.448
sil bunu sill delikanlı adamsın![]()
bosver yav,sovelim rahatlayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sil bunu sill delikanlı adamsın![]()
@Melih Akan kınıyorum, pazartesi işten bunalmışım kalkmış bira pattez fotosu koymuşsun yapılır mı bu be![]()
afiyet olsun.
renktaş şu Kweukeyi kaldır be bizden birini koy Çaykur bizi üzdü ilk devrebosver yav,sovelim rahatlayalım
Adamın ham maddesi Pato bu ligde bişey yapamazmış Buldozer gibi geçer üstünden adam cambazPatoya hakaret etmek forum kurallarına aykırıdır. Kuweuke ve Pato ismini aynı cümlede kullanmakta öyle.
Bilmediğiniz şeylere yorum yapmayın. Zira komik duruma düşüyorsunuz.
Nerde diyorr bize forvet lazım kanat lazııım yapma Musti Yeni ernstler mi geliyorLinnens ve singh ayni zamanda gelecek diyorlar twiterda
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linnens ve singh ayni zamanda gelecek diyorlar twiterda
Linnens ve singh ayni zamanda gelecek diyorlar twiterda
Mustafa amca wesley ve podoski sakatliklari başka bir sisteme yönlendirdi herhaldeNerde diyorr bize forvet lazım kanat lazııım yapma Musti Yeni ernstler mi geliyor
Aydın AslanVivaCimbom diyorsa dogrudur
aynen ben de araştırdım adam çıktığı maçlarda 90 dakika oynamış ama bazıları tutturmuş , hiç maç oynamamış diye. Ben de bilinen biri alınsın istiyorum ama olmayan şeyleri dayanak yaparak bunu istememek lazım
Fotospor tutturur Aydın Aslan tutturamazKolpa haberde fanatikten sonra geliyo![]()
[h=4]Under Mauricio Pellegrino in the second half of the Torneo 2015, Benítez starred for El Rojo and with captain Mancuello struggling with injury it was the youngster who emerged as a regular goal threat and focus of attack. Able to play on either flank or alongside Diego Vera as a striker, Benítez finally displayed the obvious talents that he frustratingly shown only in flashes as a squad player earlier in his career.[/h] [h=4]Ten goals in his 66 appearances to date for Independiente do not capture the progress that the academy product made in 2015. Prior to Pellegrino putting faith in El Topo, the youngster had made do with fleeting substitute appearances and all too often failed to impress. The talent was obviously there but at times, Benítez would play with his head down, running blindly at defenders and making the wrong decisions.[/h] [h=4]That changed last season and in his final 14 appearances of the season, Benítez scored six times and created a further four as the central figure in Independiente’s attack.[/h]