Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökmen Özdemir:

Galatasaray'ın ilgilendiği futbolcuları yaş aralığı 19-25. Masada scout ekibinin incelediği bir isim var: Castillo.

Fiyatı 4-5 milyon Dolar aralığında. Babel Denizli tarafından liste dışı bırakılmıştı. İşler değişti mi bilmiyorum.

Çünkü yönetimden Mehmet Özbek gibi isimler çok genç değil daha tecrübeli futbolcuları almak istiyorlar. Bekleyip görmek lazım

s.a

GoPady.jpg
messinin eşine nazar boncuğu takmak lazım maşallah

Güney amerikalı oyuncular bize pek yaramıyor

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devre arasından sonra bambaşka olacak denen Galatasaray Sivas maçına böyle çıkacak

------------Muslera-----------
Sabri---Ched----Hakan--Olcan
---------Donk--Selcuk--------
Sinan------Bilal---------Yasin
----------Umut--------------

Allah belanizi versin forvet yok kanat yok podolski 2 hafta yok Sneijder kesin değil.

Devre arasından sonra bambaşka olacak denen Galatasaray Sivas maçına böyle çıkacak

Allah belanizi versin forvet yok kanat yok podolski 2 hafta yok Sneijder kesin değil.

Sivas maçında puan bırakırsak hiç transfer yapmasınlar, gerek yok boşuna.

Fizikli olmalı biraz. Bizim ligimiz öyle ufak tefek topçuyu pek kaldırmıyor. Boyu 1.80miş ki bu kanat için iyi.
Carrilloyu 1-2 kere izlemişimdir,Videolardanda baktım tarz olarak Farfan ve Keitaya benziyor bence,Hızlı ve Asist yönü ağır olan bir isim izlenimi verdi,İyi orta yapıp sıfıra inebilen birisi gibi görünüyor ama çokta hakim değilim tabi,açıkçası kanat için uygun bulduğumdan istiyorum.

defans öyle olmaz da ilerisi öyle olur , gerçekten bilal umut yasin falan facia

Carrilloyu 1-2 kere izlemişimdir,Videolardanda baktım tarz olarak Farfan ve Keitaya benziyor bence,Hızlı ve Asist yönü ağır olan bir isim izlenimi verdi,İyi orta yapıp sıfıra inebilen birisi gibi görünüyor ama çokta hakim değilim tabi,açıkçası kanat için uygun bulduğumdan istiyorum.

Ben de bir 10-15 dk. baktım videolarına Keita'yı andırdı bana da. Savruk ama kolay yıkılmıyor ve süratli. Fena durmuyor ama biraz golcü olmalı sanki.

Ben de bir 10-15 dk. baktım videolarına Keita'yı andırdı bana da. Savruk ama kolay yıkılmıyor ve süratli. Fena durmuyor ama biraz golcü olmalı sanki.

golcü kanat oyuncumuz zaten Podolskidir. Onun yaninda daha çok teknik ve çalim atabilen kanat oyuncu almak dogru olur bence. O oyuncu Carrillo olabilir.

golcü kanat oyuncumuz zaten Podolskidir. Onun yaninda daha çok teknik ve çalim atabilen kanat oyuncu almak dogru olur bence. O oyuncu Carrillo olabilir.

aklin yolu bir. bunu kac kez yazdim burada. carrillo yas olarak da 5 sene götürebilir bizi. cimrilik etmeyip paraya kiysalar rahat alinir.

ABD ligi > bizim lig.

Castillo > bizim ligdeki iyi denilen kanat oyuncularının çoğu

Castillo videodan izledim
Tarzı Bruma gibi ama daha dengeli topa daha hakim tekniği daha iyi. Oyun zekası da Brumadan iyi. Fizik yönünden güçlenirse iyi yerlere kesinlikle gelecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt