Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harmeet i duyan varmı yine molde den istiyormuşuz sanırım

TUTEX ‏@tutegolikian şimdi56 saniye önce
el galatasaray ofrecio 8 millones de euros por benitez que vendrian a ser 120 millones de pesos
CYYfxNXW8AAiorj.jpg

Gibi bir ton mesaj var

Bu kamiller bizde para var sanıyor :D

CYKT2jRWkAIBKPk.jpg:large

TUTEX ‏@tutegolikian 8 Oca quieren que suba los nudes que me saque bueno ahi va miren

Hamza Hamzaoğlu: "Batalla transferi bitti. İnşallah en kısa zamanda aramızda olacak. Transferin son gününe kadar birkaç takviye olabilir."

Son cümle bana derin bi dejavu yaşattı:D

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakikatten hamza her yerde hamza

Benitezzzzzzzzzzzzzz

Sağ bek Linnes oldu dersek, bu hamle işimizi görür.

Donk ile bir nebze olsada ön libero sorununu çözdük sayılır.

Şimdi sıra sağ kanat oyuncusu ve forvet hamlesi yapmak.

Forvete Remy hamlesi yapmamız şart. Yedek kulübesi içinde Kweuke yada Eren Derdiyok için girişimde bulunmamız lazım.

2-3 sağlam oyuncu ile 2.yarıya pozitif bir havayla gireriz aslında. Hadi bu sene umduğumuzu bulmaz isek önümüzdeki sene için sağlam temeller atmış oluruz.

Benitez ho

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Yalnız bu benitez top saklama ve sürme stili olarak ardaya çok benziyor. Bence kaliteli topcuya benziyor

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Independiente Kulübü Başkan Yardımcısı Galatasaray'ın Martin Benitez için 8 milyon EUR teklif ettiğini açıkladı.

Lan

Doğru haber galiba.
8m€ teklif etmişler.

Yazıklar olsun yahu bu paraya valencia alınır alırsak 2016 nın ikinci kazığı olur.
Malum ilk kazık donk.
2.5m€

Ulan ilk iş günü stresi beni öldürecek.Kaç yaşına geldik hala o sıkıntıyı yaşıyoruz.

Hacılar bu Benitez hangi mevki ?

Bu tür ne bok olduğu belli olmayan oyuncuya 8m vermeyiz. Aysal olsa inanırdım ama Dursun vermez. Ve haklı...

8 milyon'a inanan yoktur herhalde :D

Ne olduğu belli olmayan bi apaçiye 8 milyon mu verecez. Carillo-Remy paketi yaparsın lan o paraya

Selam beyler nöbete giremıyorm bu dönem benitez ne ola ki izledm videosunu..videoda bile iyi değil adam o derece

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt