Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salak salak adamlarla uğraşmasınlar adamı deli etmesinler,

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 bonservis desen
1 milyon da maas desen

H.o demek düser bizlere

Bruma ve Telles'ten 16 milyon euro gelecek. Şu paraya Carrillo ve Remy/Doumbia 1.5 yıllığına satın alma opsiyonuyla rahatlıkla alınır. Benitez falan kim lan. Ön libero ve sağ beke zaten iki tane nispeten ucuz adam aldık. Artık paraya kıysınlar şöyle fiyakalı adam alalım. Sonra tarık jem umut hamit sabri familyasını dağıtıp sağ bek yedeği olarak ömer ali'yi takasla alalım.

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk

martin benitez'i itiraf edelim ki hepimiz ilk defa duyduk adını

fm'de keşfedip takımlarına alanlar varsa bilebilir ancak

güney amerika futbolunu yakından takip edenler var ise bizi aydınlatabilir tabi

Vallaha şuana kadar aldığımız genç oyuncular pek bir şey veremedi. Denayer, Telles, sakatlıktan önce Bruma onun dışındakiler dandik. Carole falanda geçin ben pek beğenemedim elemanı sol bek dahi lazım bize çok sorunlu bir takımız. Şimdi bu Benitez denen arkadaş gelip iyi top oynamalı yoksa taraftarın hele şu dönemde hiç sabrı kalmamışken yeni vakalar eklenmesin.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu adam tutmazsa dursunu tefe korlar aklını başına alsın hala abuk sabuk işler peşinde 2 yıldız oyuncu alsak takım yüzseksen derece değişir kendi ayaklarına sıkıyorlar

Linnes ile yapılan güzel hamle martinez ile çöpe atılıyor

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya 7-8 milyon degil de 3 milyon falansa gayet scout transferi gibi bir hareket olur.

Ozellikle maas ve yeniden satilabilirlik acisindan gayet guzel bir hamle olur bence. Hatta zor bir transfer acikcasi.

Bu Ahmet Çakar salak yemin ederim , adam hayatında hiç linnesi izlememiş diyor ki iyi olsa İNGİLTERE liginden alınırdı demek ki Tarık gibi oyuncu . Adamın yorumuna bakar mısın adam resmen izlemedim hiç bilmiyorum ama Ingiltereye Gitmemişse iyi değildir diyor . Nasıl bir ülkedeyiz arkadaş kimler milyonlara hitap ediyor . Yazık...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bilic'in istediği adam kötü olmaz. Sikmayin canınızı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt