Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Ahmet Çakar salak yemin ederim , adam hayatında hiç linnesi izlememiş diyor ki iyi olsa İNGİLTERE liginden alınırdı demek ki Tarık gibi oyuncu . Adamın yorumuna bakar mısın adam resmen izlemedim hiç bilmiyorum ama Ingiltereye Gitmemişse iyi değildir diyor . Nasıl bir ülkedeyiz arkadaş kimler milyonlara hitap ediyor . Yazık...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Türk algısı iyi olsa Turkiyeye gelirmi gibi sacma sapan laflar

rakamda yanlışlık olmalı ya da büyük bir komisyon var işin içinde

Aslan News@Aslanews 15 dk.15 dakika önce
Martin BenitezPiyasa Değeri: 750 Bin € (Transfermarkt)2014-15 Sezonu Performansı: 34 maç - 7 gol - 6 asist

Yok hocam FMden biliyorum elemanı bende orda baya iyiydi. Ayrıca takım taraftarı çok seviyor oyuncularını Yeni Lavezzi gözüyle bakıyorlar. Ama 8m€ ücrete ankette %73 satılsın sonucu çıkmış sanırım yukarılarda bi arkadaş paylaşmıştı.

Bu Ahmet Çakar salak yemin ederim , adam hayatında hiç linnesi izlememiş diyor ki iyi olsa İNGİLTERE liginden alınırdı demek ki Tarık gibi oyuncu . Adamın yorumuna bakar mısın adam resmen izlemedim hiç bilmiyorum ama Ingiltereye Gitmemişse iyi değildir diyor . Nasıl bir ülkedeyiz arkadaş kimler milyonlara hitap ediyor . Yazık...

Normal konuşsalar kimse onları izlemez dinlemezki bilerek kim ne derse tersini söylüyorlar baya da başardılar bu işi..

Asil hata futbol icin Ahmet Cakar'i izleyenlerde :asd22:

Ben sahsen komedi icin izliyorum. Matrak yorumlar oluyor yoksa futbol icin 90+ falan izlerim...

Benitez haberi dogruysa bence yeni bir cisim bize dogru yaklasiyor.Daha dogrusu,yeni bir kazik yaklasiyor.

bir anlamdada dusundurucu

Çakar gömdüyse linnes i isabetli transfer demek ki.ona göre arda barça ile antrenmana dahi çıkamazdı.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Martin Benitez Analizi

Ersen Martin'in bişeyi olmayıp Ricky Martin'in gayrımeşru çocuğu'dur kendisi.Rafa Benitez de amcası oluyor.

Edit:Alıntıdır.

Ligde Linnes Avrupa'da Sabri reyiz

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ahmet cakar: tarik camdalda kotu oyuncu degil hahahaha

Cakar tam bi lesh onu Bide izleyenler var ya ... Adami gördük ce midem bulaniyor

Linnes 24 yasinda sadece Norwayde oynamis.
Bize Eboue gibi bir adam lazim, sadece biraz daha karakterli olsun

Avrupada kural değişti ya 1 kişi oynayabiliyor benim bildiğim farklı takımdan gelen 3 kişide ekleme şansın var listeye

Martin Linnes net iyi transfer tartışmam bile. Avrupa'da Denayer'ı sağa çekersin olur biter. Martin Linnes gelecek seneler için çok iyi bir transfer oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt