Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 38.096
- 10.883
- 2.838
Amacasi ne alaka... Bunun babası yokmu?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
bilmiyorum senin yazdığın linkte el tio diyor ya dayı ya amca işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amacasi ne alaka... Bunun babası yokmu?
Bruma veya tellesden gelen parayi buna verecekler iste benitez h.o
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

bilmiyorum senin yazdığın linkte el tio diyor ya dayı ya amca işte![]()
Vallah hocam videolardan yola cikacak olursak bu Benitez senin Edmilson'i yer
Saka bir yana bence bu Benitez daha etkili gibi Edmilson'dan...
Arjantin ve Brezilyada defans yapan takım mı var
Belçika gibi şuan yükselişte olan bir ligte Edmilsonun oynadığının yarısını oynayamazdı net
8 milyon çok ya. O parayı beauvue ye ver iyi forvetin olsun
Zaten senin Edmilson'da videolarda oyle aman aman ucmuyordu ki hocam?
Ayrica ben dahil cogu kisi aynisini Neymar icin diyordu ama yetenek olduktan sonra adapte olursun...
Göreceğiz bakalım tango ustasını
Burada bahsedilmedi ama Denizli Karsiyaka macinda farkli bir sistem ile oynatti...
4-1-4-1 oynadik...
Bu sistem degisikligi Denizli'nin bir orta saha daha istedigi iddiaasini destekliyor. Sinan Engin Denizli'ye yakin diye biliyorum. 4 tane daha transfer olacak dedi.
1.Forvet 2. Kanat 3. Orta Saha 4.???
4. transfer hangi mevki olur?
Burada bahsedilmedi ama Denizli Karsiyaka macinda farkli bir sistem ile oynatti...
4-1-4-1 oynadik...
Bu sistem degisikligi Denizli'nin bir orta saha daha istedigi iddiaasini destekliyor. Sinan Engin Denizli'ye yakin diye biliyorum. 4 tane daha transfer olacak dedi.
yalnız haberde bir kesinlik yok , yapılacak teklifin şekli independiente için önemli gibi bir şey demek istiyor sanırım , bu da 8 milyon euro civarı olursa olabilir falan fıstık
bizimkiler hayatta vermez
Bu sene gross da gittigine gore aldigimiz sattigimiz oyunculardan bonservis olarak 2.5 milyon euro kar ettik onu donk denen anadolu topcusuna gomduk.
8 milyon euro bonservis dursun capsizinin 3 yillik baskanligi boyunca toplam odemeyi planladigi bonservis bedelidir!!
Onun gozunde 1 futbolcuya, 1 arjantinliye 8 milyon odeyecekse o futbolcu ancak Lionel Messi olabilir !!
Cibiliyetini sevdigim baskani!
4-1-4-1 oynadik...
Donka haksızlık yapmışssın biraz abi.Ligin en iyi dmc si bence.Ha daha büyük hedeflerimiz için Donk selçuk elbet yetmez.Oraya medel tarzında bir adam daha lazım.Bu arada ödenen 2.5 da Donka bonservis birilerinin cebi dolmuştur o ayrı konu.6 ay soonra sözlesmesi bıtecek adama 2.5 verilmez.
Hemen alalım o zaman3 milyon euro bile cok be arkadas. bu adami ilk defa duydum
İmzamı atarım altınaBilic'in istediği adam kötü olmaz. Sikmayin canınızı.
Şerefsiz evladıFutbolun Semti @FutbolunSemti 1 sa.1 saat önce
LEANDRO DAMİAO GS İLE %1000 ANLASTİ... İLK KEZ DUYURUYORUM.. GELMEZ İSE SEREFSİZ EVLADİYİM
bide sövüyo kendine ilginç![]()