Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardes pato süper ligin sert savunmalarını ezip gecemez, tam tersine ezilir.

hani sallayın da az sallayın..
Bu nasil bir futbol anlayisi ya, bizim vasat stoperler Pato yu ezermis.

Ülke futbolunun gelismesi mümkün degil. Kafaya baksana, futbolu boks saniyor.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

8m avro vermek mümkünse Remy'i almak icin Chelseaye verilmesi lazım

Pato matoyla uğraşmayin

Bu Benitez videolarda bile kötü.Hani bu herife 250 bin lira bile fazla.

denizli'nin futbolcudan anladıgı bu kadar işte.

nasıl bir lanete çattık arkadas.

terim'deki çapın 4'te 1'i hicbir yerli hocada yok..

denizli hoca değildir, hoca eskisidir,antika olmuşdur,emekli olmuşdur onu başımıza getirenlerde aynen denizli gibi antika olmuş yönetici sıfatı taşıyan emeklilerdir işte Galatasarayın laneti bu antikalarla başlıyor.

denizli hoca değildir, hoca eskisidir,antika olmuşdur,emekli olmuşdur onu başımıza getirenlerde aynen denizli gibi antika olmuş yönetici sıfatı taşıyan emeklilerdir işte Galatasarayın laneti bu antikalarla başlıyor.

Antik'a dedigin süresiz degerlidir...

Bu yapılan oteli biz mi işleticez yoksa kiraya mı vericez baskasına ben kulubun adının gecmesını ıstemem sahsen dursun ****************************************** yuvası yapar orayı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Mehmet Kızıl'dan Muhammed Demir açıklaması: Gaziantepspor yönetiminde degilim Muhamed Demir ile ilgili benim açıklamam yok haber asılsızdır ulan bu nasıl medya

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

8m avro vermek mümkünse Remy'i almak icin Chelseaye verilmesi lazım

Pato matoyla uğraşmayin
patoyla ugrassalar gene iyi martinezle ugrasıyolar .martinezden ribery cıkıcagını uman arkadaslarada kac transferde 1 ribery tutturduk onu düşünsünler. o yüzden garantiye yönelmeliyiz

cidden yazıklar olsun böyle sacma sapan adamlara verdigimiz paralara bak saka gibi emre utkucanıda kim sardı bu gsnin basına onuda allah bildigi gibi yapsın

Yalan haberden kim ölmüş.Sanmıyorum böyle bir salaklık yapacaklarını.Herif 62 maçta 9 gol atmış hemde forvetmiş.Anadolu kulüpleri dahil kimse bunu almaz.

kardes pato süper ligin sert savunmalarını ezip gecemez, tam tersine ezilir.

hani sallayın da az sallayın..
Biraz fail bir yorum olmuş bence. Süperligin savunmasları sert olsa ne yazar sert olmasa ne yazar. Iyi futbolcu bizim ligi domine eder her türlü.

Çok genelliyici bir yorum olmuş. Pato gelmesin Kweuke gelsin demen mi daha komik yoksa Pato ezilir demen mi bilmiyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Uğur Karakullukçu,Muhammed Demir'in Trabzonspor'a gideceğini yazmış tvitırda.

denizli'nin futbolcudan anladıgı bu kadar işte.

nasıl bir lanete çattık arkadas.

terim'deki çapın 4'te 1'i hicbir yerli hocada yok..

Yalnız terim in takima getirdiği coplere de milyon eurolar ödediğimiz aşikar tonla örneği var.Ayrıca terim in futbol bilgisi sneijder kararından da belliydi ısrarla istememiş futbol dan emekli olmuş kaka yi istemişti bu sadece 1 örnek tonla böyle kötü kararı var ama tabii ki bunlar iyi hoca olduğu gerçeğini değiştirmez demek istediğim mustafa denizli nin terim den hiç de aşağı kalır yani yok bence...

Yalnız terim in takima getirdiği coplere de milyon eurolar ödediğimiz aşikar tonla örneği var.Ayrıca terim in futbol bilgisi sneijder kararından da belliydi ısrarla istememiş futbol dan emekli olmuş kaka yi istemişti bu sadece 1 örnek tonla böyle kötü kararı var ama tabii ki bunlar iyi hoca olduğu gerçeğini değiştirmez demek istediğim mustafa denizli nin terim den hiç de aşağı kalır yani yok bence...[/QUOTE
Bana garip gelen futboldan anlayan bi adamın futbolcudan anlamaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt