Aziz Ozbek
Parçalı Üye
- 12 Eylül 2014
- 3.174
- 0
- 496
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız terim in takima getirdiği coplere de milyon eurolar ödediğimiz aşikar tonla örneği var.Ayrıca terim in futbol bilgisi sneijder kararından da belliydi ısrarla istememiş futbol dan emekli olmuş kaka yi istemişti bu sadece 1 örnek tonla böyle kötü kararı var ama tabii ki bunlar iyi hoca olduğu gerçeğini değiştirmez demek istediğim mustafa denizli nin terim den hiç de aşağı kalır yani yok bence...
milik gelirse muhteşem olur ama dolmuşçu ve tayfasını düşününce imkansız
milike verilecek para yerine başka birine gereksiz tonla para verirler
"Az adamla yakalandi Galatasaray"
"Burak icin kalkti ofsayt bayragi"
"Burak Yilmaz faul"
"Cabuk cikmak istedi Galatasaray"
"Semihin hatasinda net gol pozisyonu olustu ama Muslera mutlak pozisyonu önledi"
"Umut zoru basardi"
"Yasin kendisi vurmayi tercih etti"
Allah askina bitirin bu cileyi
Genemi Amcalar.benitezin bonservisinin %15i amcasındaymış
...
Sabri ortaladı
Biraz fail bir yorum olmuş bence. Süperligin savunmasları sert olsa ne yazar sert olmasa ne yazar. Iyi futbolcu bizim ligi domine eder her türlü.
Çok genelliyici bir yorum olmuş. Pato gelmesin Kweuke gelsin demen mi daha komik yoksa Pato ezilir demen mi bilmiyorum.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Doumbia
cok abartıyorsunuz. brezilya'da 10 golü gecemeyen santrafor.
hersey gol degil eyvallahta. bu adamın rakip savunmaları yıldırıp arkasındakilere bosluk acma gibi bir özelligi de yok.
hani elmander fazla atamıyordu ama melo-selcuk'a kariyer patlaması yaptırabiliyordu..
benim futbol felsefem farklı, bircogunuz ile uyusmuyor ama kazananın Galatasaray olacagından kuskunuz olmasın.
insallah Kweuke gelir, sonrasında beni daha ii anlarsınız.
cska bıraktı mı ?
sert savunma sert savunma,ya bi yapmayın ya.bizim ligimizde mario gomez ve eto dan başka elle tutulur forvet mi varda sert savunmayla adamlar gol atamıyor diyorsunuz.beceriksizlik onun adı
rodallega h.o twitter yıklıyo rodallega haberleriyle