Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız terim in takima getirdiği coplere de milyon eurolar ödediğimiz aşikar tonla örneği var.Ayrıca terim in futbol bilgisi sneijder kararından da belliydi ısrarla istememiş futbol dan emekli olmuş kaka yi istemişti bu sadece 1 örnek tonla böyle kötü kararı var ama tabii ki bunlar iyi hoca olduğu gerçeğini değiştirmez demek istediğim mustafa denizli nin terim den hiç de aşağı kalır yani yok bence...

terim melonun yerine estaban cambiassoyu ısrarla istemiş ama o transfer olmamış idi... aynı terim cavcavın 900 bin dolara almadığı lukunkuya 3 milyon Euro ödetmişdi, o kadar çokki say say bitmez.

milik gelirse muhteşem olur ama dolmuşçu ve tayfasını düşününce imkansız

milike verilecek para yerine başka birine gereksiz tonla para verirler

"Az adamla yakalandi Galatasaray"

"Burak icin kalkti ofsayt bayragi"

"Burak Yilmaz faul"

"Cabuk cikmak istedi Galatasaray"

"Semihin hatasinda net gol pozisyonu olustu ama Muslera mutlak pozisyonu önledi"

"Umut zoru basardi"

"Yasin kendisi vurmayi tercih etti"

Allah askina bitirin bu cileyi

Galatasaray ilk isabetli şutunu 30. dakikada attı

Bu dakikalarda topla oynayan taraf Kasımpaşa

Umut ısınıyor

Sabri ortaladı

Tam 1:00 da bir Umut da orda var!!! Herif gelse bizim Umutu görse intihar eder "Allahım nedir benim günahım, nedir bu kazmalardan çektiğim" diye!! :) :)

Bu arada sol açık peşinde koşmaktan bıkmadık. (Yani herif bana forvetten çok sol açık oynamış gibi geldi) Poldi, Olcan, Yasin aslında sol açık, hatta sneijder da sola yakın oynuyor, şimdi bir de bu!!

Ulan sağ açık alın sağ açık!!!

Son düzenleme:
Biraz fail bir yorum olmuş bence. Süperligin savunmasları sert olsa ne yazar sert olmasa ne yazar. Iyi futbolcu bizim ligi domine eder her türlü.

Çok genelliyici bir yorum olmuş. Pato gelmesin Kweuke gelsin demen mi daha komik yoksa Pato ezilir demen mi bilmiyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

cok abartıyorsunuz. brezilya'da 10 golü gecemeyen santrafor.

hersey gol degil eyvallahta. bu adamın rakip savunmaları yıldırıp arkasındakilere bosluk acma gibi bir özelligi de yok.

hani elmander fazla atamıyordu ama melo-selcuk'a kariyer patlaması yaptırabiliyordu..

benim futbol felsefem farklı, bircogunuz ile uyusmuyor ama kazananın Galatasaray olacagından kuskunuz olmasın.

insallah Kweuke gelir, sonrasında beni daha ii anlarsınız.

cok abartıyorsunuz. brezilya'da 10 golü gecemeyen santrafor.

hersey gol degil eyvallahta. bu adamın rakip savunmaları yıldırıp arkasındakilere bosluk acma gibi bir özelligi de yok.

hani elmander fazla atamıyordu ama melo-selcuk'a kariyer patlaması yaptırabiliyordu..

benim futbol felsefem farklı, bircogunuz ile uyusmuyor ama kazananın Galatasaray olacagından kuskunuz olmasın.

insallah Kweuke gelir, sonrasında beni daha ii anlarsınız.

Çöp

sert savunma sert savunma,ya bi yapmayın ya.bizim ligimizde mario gomez ve eto dan başka elle tutulur forvet mi varda sert savunmayla adamlar gol atamıyor diyorsunuz.beceriksizlik onun adı

rodallega h.o twitter yıklıyo rodallega haberleriyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt