Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.726
- 8
- 783
rodallega h.o twitter yıklıyo rodallega haberleriyle
kweuke dururken 2 yas daha yaslı rodelga'yı almak daha mantıklı.
aslında 34'lük webo varken 31'lik rodelga'yı almamıza şaşırdım, bize yakısmadı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rodallega h.o twitter yıklıyo rodallega haberleriyle
hayır Taç!!
aga bu martin benitez için Arjantinliler beş para etmez diyorlar,kendi klübünde bile oynayamıyormuş..
aynnnbir beşiktaşlı olarak aylarca peşinden it gibi koşturup alamadığımız fakat galatasaray'ın bir anda alması yüzünden utanıyorum. ulan hani bitmişti bu takım. sene sonu yine üçüncü oluruz diye üç buçuk atıyorum. bunlara belli olmaz, bir bakarsın yine şampiyon olurlar. 10 puan falan hikaye.
hehe,tinercileri korku sarmıs
fbde bjk de ilk iki maclarinda puan kaybedicek,eskisehir ve ts deplasmanlari zor
iceride sivasa koyarsak fark bi anda 8 ve 7 olur,ikisiyle de iceride oynadıgımızı dusunursek 5 ve 4 olarak bakalım
21 sampiyonlugumuz hayırlı olsun.
cok abartıyorsunuz. brezilya'da 10 golü gecemeyen santrafor.
hersey gol degil eyvallahta. bu adamın rakip savunmaları yıldırıp arkasındakilere bosluk acma gibi bir özelligi de yok.
hani elmander fazla atamıyordu ama melo-selcuk'a kariyer patlaması yaptırabiliyordu..
benim futbol felsefem farklı, bircogunuz ile uyusmuyor ama kazananın Galatasaray olacagından kuskunuz olmasın.
insallah Kweuke gelir, sonrasında beni daha ii anlarsınız.
bir beşiktaşlı olarak aylarca peşinden it gibi koşturup alamadığımız fakat galatasaray'ın bir anda alması yüzünden utanıyorum. ulan hani bitmişti bu takım. sene sonu yine üçüncü oluruz diye üç buçuk atıyorum. bunlara belli olmaz, bir bakarsın yine şampiyon olurlar. 10 puan falan hikaye.
fbde bjk de ilk iki maclarinda puan kaybedicek,eskisehir ve ts deplasmanlari zor
iceride sivasa koyarsak fark bi anda 8 ve 7 olur,ikisiyle de iceride oynadıgımızı dusunursek 5 ve 4 olarak bakalım
Adaş üzülme sizde de Beck var.bir beşiktaşlı olarak aylarca peşinden it gibi koşturup alamadığımız fakat galatasaray'ın bir anda alması yüzünden utanıyorum. ulan hani bitmişti bu takım. sene sonu yine üçüncü oluruz diye üç buçuk atıyorum. bunlara belli olmaz, bir bakarsın yine şampiyon olurlar. 10 puan falan hikaye.
Bu futbolice salı gelcek demişti bak gene haklı cikti
Dünya'da baska futbolcu yok mu da hep kendi dandik ligimizin adamlari begeniliyor. Gözünüzün önünde oldugu icin mi oluyor böyle bilmiyorum ama Kweuke bu takimda ancak 3.forvet konumunda olur normalde. Ben Pato mutlaka gelsin demiyorum ama senin düsüncen cok yanlis, senin mantigina göre Italya'da Pato'yu ezerlerdi. Eziliyor muydu?
Bas bayagi iyi oynuyordu sakatliklar yasamadan önce. Top5 ligden gelen cogu oyuncu bizim ligimizde fark yaratir, cünkü aradaki kalite farki cok büyük.