Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben şahsen gönderilme şeklini yanlış buluyodum. Ya devre arasında ya da sezon başlamadan yollanmalıydı diyodum ama bu adam yemek yediği kaba pisliyo bildiğin. Ki bu sadece basına yansıyan yüzü, derinlerde neler vardır kim bilir. Dediğin gibi bu karaktersiz için üzüldüğüme pişmanım. Efendi gibi görünen sinsi bi herifmiş.

D5803 cihazımdan gönderildi
valal ben başından beri gitmesini istiyodum böyle olduğunu biliyodum çünkü Transfer sezonunda tanıdım aşırı derecede yalancı biri gomez fiyaskosunu da unutmadık 4 5 transfere biz lider olacakken şimdi düştüğümüz duruma bak forvetsiz götürdük resmen Burak-Umut gitmeli acil

adam molde ile anlaştı demiş , burada olumuz gibi konuşulmuş. Olmazsa böyle olur gibi vs. Abi bu adam zaten 8 milyon isteyecek değil ya ,oyuncu en kolay tarafıydı zaten. Siz artık her şeye olumsuz koşullanmışsınız. Bitmiş işte transfer adam daha ne desin

adam molde ile anlaştı demiş , burada olumuz gibi konuşulmuş. Olmazsa böyle olur gibi vs. Abi bu adam zaten 8 milyon isteyecek değil ya ,oyuncu en kolay tarafıydı zaten. Siz artık her şeye olumsuz koşullanmışsınız. Bitmiş işte transfer adam daha ne desin
bazen bunalıyorum gerçekten bu yorumlardan

nerde o çap Remyi alıcak nerdeee

yav kafayı yiyecez bu sene Allah belamızı verdi resmen ben bu kadar beceriksiz kalitesiz bir yönetim topluluğu ömrümde görmedim daha 2 sene önce CL de çeyrek final oynamış takımın kadrosuna bak ya yemin ediyorum iyi sabır var bizde

Molde Teknik Direktörü Solskjaer: "Martin Linnes yakın bir zamanda Türkiye’ye gidecek. Oraya imza atıp atmamak tamamen ona kalmış."

adam bunu demiş , daha ne desin . Siz bence bir çıkıp hava alın kardeşlerim .

yav kafayı yiyecez bu sene Allah belamızı verdi resmen ben bu kadar beceriksiz kalitesiz bir yönetim topluluğu ömrümde görmedim daha 2 sene önce CL de çeyrek final oynamış takımın kadrosuna bak ya yemin ediyorum iyi sabır var bizde
bende sabır yok renktaş dayanamıyorum ezik fener bile aldı bisürü adam

Bizim transfere bitti bakis acimiz , fenerin şampiyonlugunun son maca kalmasi ile eşit , rahat olmak mumkun degil

Sıkıntı burda zaten hele ki gross transferi sabırsızlıktan ziyade bizi tedirginliğe sürükledi.Bitti diyoruz ama ya olmazsa bu yönetimden herşey beklenir.
sevgilisinden sürekli ayrılan kızlar gibi şizofrene bağladık ya bu çocukta bizden ayrılırsa diyo onlar bizde ya bu dursun imzayı attıramazsa diyoruz.. pato İmmobile güzel isimler ama kimse umutlanmıyo mesela Aysal olsa ikisini alır üstüne Hazardı zorlardı :D

sevgilisinden sürekli ayrılan kızlar gibi şizofrene bağladık ya bu çocukta bizden ayrılırsa diyo onlar bizde ya bu dursun imzayı attıramazsa diyoruz.. pato İmmobile güzel isimler ama kimse umutlanmıyo mesela Aysal olsa ikisini alır üstüne Hazardı zorlardı :D

Hazard biraz uçuk oldu.Sakin ol önce bir :D Hazard değilde en basitinden falcao eto'o doumbia falan konuşabilirdik.Ama bu yönetimle zor.Dedigin gibi dursun sayesinde şizofrene bağladık.Transfer bitse bile umutlanamıyoruz.Son dakika bir pürüz çıkarda yatar mı diye düşünüyor insan.

forvet adayları:immobile,zaza,remy,lacina traore ve bertrand traore olmalı.

Galatasaray Futbol Takımı, Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki hazırlıkları kapsamında bu sabah bir çalışma gerçekleştirdi.
Regnum Carya Hotel & Spa Resort’a ait salonunda teknik direktörümüz Mustafa Denizli yönetimindeki idmanda oyuncularımız fiziksel dayanıklılık ve ağırlık çalışması yaptı.
Toplam 70 dakika süren salon çalışmasında Fernando Muslera, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Ryan Donk, Burak Yılmaz, Hakan Balta, Semih Kaya, Olcan Adın, Tarık Çamdal, İsmail Çipe ve Sabri Sarıoğlu yer aldı.
Kamp kadrosundaki diğer oyuncular, sabah seansını serbest olarak geçirdiler.
Galatasaray Futbol Takımı, Belek’teki çalışmalarına bu akşam saat 17.30’da Regnum Carya Hotel & Spa Resort’a ait sahada medya mensuplarına açık olarak yapacağı antrenmanla devam edecek.

CYcUS1RWYAAWzZc.jpg

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr
Linnes en erken yarın en geç çarşamba İstanbul'a gelecek. Resmi imzalar hala atılmadı. Sözleşme kulüpler arası gidip geliyor. Son aşamada

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr

Forvet konusunda hala net bir isim yok. Arayışlar, teklifler devam. Kanat için isim belirlenmiş ama ben bilmiyorum, öğrenemedim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt