Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hadi alın bir forvet kanat sağ bekk Linnes oldu gibi ama hala güvenemiyoruz Dursungillere

JOEL CAMPBELL keske gelse......ortada SNEiJDER....solda PODOLSKI, sagda CAMPBELL....Bir de adam akilli bir FORVET alinsa tadindan yenmez.

JOEL CAMPBELL keske gelse......ortada SNEiJDER....solda PODOLSKI, sagda CAMPBELL....Bir de adam akilli bir FORVET alinsa tadindan yenmez.
Campbell gibi adamın olsun yardırır direk tam bizlik adam forvete Damiao bile yeter İmmobile yada pato alamaz bizim vırrıklar

Galatasaray'ın efsane oyuncularının da katıldığı ve başarılı bir performans sergilediği 4 Büyükler Salon Turnuvası'nı da izlediğini belirten Özbek, "En çok Evren'i (Turhan) beğeniyorum. Umarım orada da şampiyonluk yaşarız" dedi. Dursun Özbek'in sözlerinden haberdar edilen A Spor yorumcusu Evren Turhan ise, "Şaşırdım. Başkanı çok eleştiriyorum. Böyle ince düşündüğü için kendisine teşekkür ediyorum" cevabını verdi.

Keske hocam, 2-3 seneden beri buralarda kendimizi yirtiyoruz JOEL CAMPBELL diye diye....
zor değil bence bu adamı almak gidipte Martin Benitez gibi ne olduğu belirsiz adamlar uğraşcağına al joel campbellı forvete koy Damiao yu şimdilik yeter.sezon sonunda da Burak umut gitsin al bi first class forvet tamamdır Pato mesela

Aslinda suda var.....hadi kanat transferini geçtim, bizim mal antrenörler kanatta niçin SINAN GüMüS'e devamli sans vermiyorlar ? Benim gözümde SINAN > yasin

Kanattan çok bize bir üst düzey FORVET gerek, FORVET !!! FORVET !! FORVET !!

Takımın en büyük sorunu forvet iken doğru düzgün tek isim geçmemesi?

zor değil bence bu adamı almak gidipte Martin Benitez gibi ne olduğu belirsiz adamlar uğraşcağına al joel campbellı forvete koy Damiao yu şimdilik yeter.sezon sonunda da Burak umut gitsin al bi first class forvet tamamdır Pato mesela

https://www.youtube.com/watch?v=giRGNIk1s-Y

bu adam gelse net olarak galatasaray taraftarin 75 %sina orgasm verir.

Yama bunu hocam yapmaaaaa :oley::love_heart: CAMPBELL'i gördükçe hasta oluyorum oyun stiline.

De Marke ‏@demarkesports 4 sa.4 saat önce Xherdan Shaqiri: "Mancini, sakatlığımın düzelmesi için beni dağda yaşayan bir üfürükçüye yolluyordu. Stoke City'de ise 7 fizyoterapist var."
Bu mancinin geri zekalı olduğu Salihi alın diyip sonra kim getirdi dediğini
Furkan ozcali bu elemanı araştırın iyi oyuncu diyince bizim futbolcumuz cevabı aldığını duyduğumdan beri malın önde gideni olduğunu biliyordum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt