Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 28.757
- 14.955
- 1.498
Campbell gelmez millet sallıyor tutarsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Remy-CAmpbell-Podolski-Sneijder = Lincoln-arda-kewell-barosBırakın campell falan remy gelsin remyUmuttan sonra bize drogba etkisi yapar.
![]()
1.30'da açtığı orta bir garip , top değişik gidiyor adamın kafasınaEn azından düzgün orta açabiliyor,bir de ortayı gole çevirecek forvet alırsak tamamdır
bende gelmez diyorum ama transfer işi hızlı gelişiyo sadece bizim bu yönetim pek gelecek vaad etmiyoCampbell gelmez millet sallıyor tutarsa
campbell malin teki
gelmedi adam antrenmana çıktı Moldeyle ne istanbulu gelirse yarın artıkBeyler Linnes İstanbula yada ne bilim Antalyaya geldi geldiyse is bitmistir isteyd takip edemedim.
Yahu de get işine.
Alamayiz zaten Wenger bırakmaz bundan sonra. En azından çift haneli bonservisini altına.
Remy-CAmpbell-Podolski-Sneijder = Lincoln-arda-kewell-baros
Valar DohaerisValar morghulis
Günün özetini paylasacak 1 cengaver var mi
katılıyorum bu duruma ama sanmıyorum REmy Campbell ı alsın bi kere linnes fena katkı sağlıcak inanmayanlar offline plsBaros > Remy
Lincoln < Sneijder
Arda > Podolski
Kewell < Campbell
ama defans ve orta saha bu sefer cok cok iyi olur o senelere göre
Bize ayrılan yer kaç bin kişilik?Karşıyaka - Galatasaray maçı öncesi satılan bilet sayıları:
Karşıyaka 3700
Galatasaray 4100
Valar Dohaeris
yine iş başa düştü Campbell haberleri çoğaldı twitterda.Linnesin hoca Solskajer Galatasarayla anlaştık olay oyuncuda demiş yani bu iş bitmiş. Forvete isim yok bu ara Remy diyen fransız basın kaynaklı gelişmeler var
5 binBize ayrılan yer kaç bin kişilik?
katılıyorum bu duruma ama sanmıyorum REmy Campbell ı alsın bi kere linnes fena katkı sağlıcak inanmayanlar offline pls