Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener:markovic-nani-diego-volkan şen-alper potuk-caner
bjk:gökhan töre-quaresma-kerim frei-olcay-sosa-oğuzhan-tolgay

biz:podolski-sneijder : )

Son düzenleme:
fener:markovic-nani-diego-volkan şen-alper potuk
bjk:gökhan töre-quaresma-kerim frei-olcay-sosa-oğuzhan-tolgay

biz:podolski-sneijder : )
alayına yeter o ikisi de bakma vasat altı bir 11imiz var biraz iyi olsalar Yasinin geçen seneki hali gibi 1.oluruz.. ama işte şu an o da yemez

Buyuk (!) baskan yagdirdi mi transferleri?

Remy, immobile, Carrillo paket yapmis diyorlar dogru mu? :)

Alexis geri donunce formayi kapa bilirmi sence?

Sanchez'in Campbellden formayı alacak olması Campbellin kötü topçu olduğu anlamına gelmez.

Campbell cidden cok iyi oyuncu. Millet geçen seneki performansıyla yorumluyor adamı.

Zaten almaya capimiz yetmez boşa tartisiyoruz. Bizim vereceğimiz max bonservis 3 milyon eurodur. Vedat Murigi hayırlı olsun

Listir ve Arsenalin hücum hattına bakarsak cok da abartıli bir yorum değil. Ki Campbell de son maçlar da efsane oynuyor formayı kaptı.

bu hücum hattiyla en fazla 7-8 olursun o da Sneijder sayesinde

Immobile top klas ingiliz kulüp için yeterli forvet degil, daha Lukaku gibi sub-top class forvetler kadar bile iyi degil.

Poldi ve Campbell de o kategoriye ait degiller. Poldi Arsenal'da son yillarinda basarili olamadi Campbell'de millet tipki Asamoah Gyan gibi iyi World Cup oynadi diye abartiyor. Bizim için iyi oyuncu olur mu? Evet. Daha fazlasi olurmu? Hayir.

Son düzenleme:
Sadece Donk'u resmen açıklayan Galatasaray, mutlaka transfer yapacağı 3 mevki olan, sağ bek, sağ açık ve forvet için artık sona yaklaştı.
Mustafa Denizli ve scout ekibinin uzun transfer listeleri artık iyiden iyiye şekillendi. Olmazsa olmaz transfer mevkii sağ bek için en güçlü adaylar Paris St. Germain'den Gregory Van der Wiel, Ajax'tan Van Rhijn ve Molde'den Martin Linnes. Bu adaylar arasında Linnes, Aslan'a daha yakın.
24 yaşındaki oyuncuyla her konuda anlaşan Sarı-Kırmızılılar, Molde ile pazarlıklarını sürdürüyor. 3.5 milyon Euro'dan kapı açan Norveç kulübü 3 milyon Euro'ya indi.
HEM SAĞ HEM SOL AÇIKTA OYNUYORLAR
Ajax'ta kiralık olarak oynayan Polonyalı Milik'in alternatifi ise Chelsea'de mutsuz olan Loic Remy. 29 yaşındaki Fransız Milli futbolcunun sürekli ilk 11'de oynamak istediği ve bu yüzden Galatasaray'a gelmek istediği öğrenildi.
Galatasaray, sağ ve sol açıkta oynayabilen bir oyuncu almayı planlıyor. Bunun için de Sarı-Kırmızılı yönetim, Partizan'ın 19 yaşındaki futbolcusu Andrija Zivkovic için girişimde bulundu. Nice'de oynayan Fransız Hatem ben Arfa da Galatasaray'a yakın..

takvim 8 ocakta böyle bir haber yapmış , adamların ağzından bal damlıyor. Remy , Arfa ve linnes yakın diyor ama işte kaynak takvim :/

Nişan ve evlilik yüzüğü geleneği Antik Mısır'dan gelmektedir. Dairenin başı ve sonu olmadığından yüzük şekli seçilmiştir. Ahmet Mithat misali :D

Son düzenleme:
  • ★ ★ Okaninho₁₉₀₅ ★ ★ ‏@OkanCansizoglu 23 sa.23 saat önce
    @NajaLegionis FAMARA DIÉDHIOU diye futbolcu var hem güçlü, son vuruşları iyi bide KaraOğlan
    1f609.png
    1f44d-1f3fc.png
    ve sudan ucuz en önemli kriter

​
  • M.Yasin Çakmak ‏@NajaLegionis 23 sa.23 saat önce
    @OkanCansizoglu Teklif yaptık, reddedildi. Satılık değil

​

Bu Diedhiou kaliteli oyuncu gerçekten. Keşke alabilseydik :)

Sanchez'in Campbellden formayı alacak olması Campbellin kötü topçu olduğu anlamına gelmez.

Campbell cidden cok iyi oyuncu. Millet geçen seneki performansıyla yorumluyor adamı.

Zaten almaya capimiz yetmez boşa tartisiyoruz. Bizim vereceğimiz max bonservis 3 milyon eurodur. Vedat Murigi hayırlı olsun

Biliyorum iyi oyuncu ama formayi kapti vs. vs. yanlis bilgiler bence. adam digerleri sakat diye oynuyor suan, digerleri geri donunce efendi gibi formayi geri verecek 18'yi zorlayacak arsenalde. kotu oyuncu degil, ama pl top 3 takimin oyuncusuda degil (suan icin en azindan)

Kewell < Campbell ve Arda > Podolski mi siz aklınızı kaçırmıssınız.

O zaman ki Arda ne oynuyordu ki bizde sürekli sakat.

Kewell Campbellden iyi bi oyuncudur , bırakın abartmayı.

arda 08/09 sezonunda 29 mac 8 gol 9 assistlik katki saglamis
09/10 29 mac 7 gol 14 assist

Bir de yoneticilerimizden birinin soyadi "isbecer" !!

Gercek bir ironi!!

Internet fenomeni olmaya benzemiyormus di mi evladim fatih isbecer(!) !! Bir isbeceremedin sen de baskan bozuntusu ile!!

ABV beceriksiz herifler!

bu hücum hattiyla en fazla 7-8 olursun o da Sneijder sayesinde

Immobile top klas ingiliz kulüp için yeterli forvet degil, daha Lukaku gibi sub-top class forvetler kadar bile iyi degil.

Poldi ve Campbell de o kategoriye ait degiller. Poldi Arsenal'da son yillarinda basarili olamadi Campbell'de millet tipki Asamoah Gyan gibi iyi World Cup oynadi diye abartiyor. Bizim için iyi oyuncu olur mu? Evet. Daha fazlasi olurmu? Hayir.

Sen oraya mi takıldın ? Tesbihte hata olmaz ya futbolcuların kalitesine gore bi benzetme de bulundum.

bütçemiz var hiç transfer yapmadık ama yine ucuzcular Dursun 3tlye tavuk döner yiyodur kesin.

aslinda bana kimse ffp bahsetmesin.

8 mio euro bi arjantinli oyuncu icin gündemde
donk 2,5
linnes 2-3 mio

bu para nerden geliyor . Cidden bize masallar anlattilar gibime geliyor

aslinda bana kimse ffp bahsetmesin.

8 mio euro bi arjantinli oyuncu icin gündemde
donk 2,5
linnes 2-3 mio

bu para nerden geliyor . Cidden bize masallar anlattilar gibime geliyor
Masalın daniskası Sabriye zam nedir yine sinirlerim zıpladı

Beyler bu adamlar beceriksiz olabilir ama ffpnin farkındalar. Eğer 8 milyon gündemdeyse cidden postalanacak bi kaç değerli adam vardır bana göre

D5803 cihazımdan gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt