Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dortmund'un stadina ve taraftarina hastasyim...

Su staddaki tribunlerin dikligine bakarmisiniz? Burada varya ne baski yapilir rakip oyunculara :uyy:

Dortmund%20(7).jpg

Hayırdır rdaş dik felan

keske kanatlarda carrillo ve castillo olsa; kaplumbağa gibi oynayan takım bir anda fişek gibi olur valla.forvet alınmasın, yine razı gelirim, podolski'yi falan forvet olarak kullanırız.

Son düzenleme:
İliç çok gol atsa da 10 numaraydı ama .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Biliyorum da Podolski'ye göre daha bir forvetti o nedenle yazdım. O dönemden sonra o tarzda bir ofansif futbol izleyemedi taraftar. 5 hücum oyuncusu vardı ilk 11'de.

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk

Sen o zaman beni yanlış anladın :) ben milik'i tanımıyorum Alper'in yorumundan sonra öyle dedim , yoksa fb maçında bile dikkat etmedim . Yalan yok bende :)

Yok canım estağfrullah ben laf olsun diye Cem Yılmaz'dan alıntı yaptım. Zaten piyasa durgun bizim için. Hayal etmek de parayla değil ya :)

Biliyorum da Podolski'ye göre daha bir forvetti o nedenle yazdım. O dönemden sonra o tarzda bir ofansif futbol izleyemedi taraftar. 5 hücum oyuncusu vardı ilk 11'de.

Ya o sene fener Maçları dışında uzay Takımı gibiydik , Gaziantep maçından önce oyuncular para alamadıkları için antremanlarda çıkmadılar ama maça gidip 6 0 yendiler . Öyle bir takımdık...

Şu burak yılmazın gözümde 1 değeri yok artık. Futbol hayatı bittiğinde hep kötü hatırlanacak. Bir dönem yedek forvetimiz bile çıkıp derbi kazandırıyordu hasan kabze gibi. Şimdi şu burak daha 1 allahın derbisini kazandırmadı bile hep leşti. Bi de ilk 11 oyuncusu olacak güya.. kalite yerlerde..

Bir sporcunun morali bozulabilir normaldir.
Yakınını kaybeder bozulur.(ölüm)
Herhangi bir finalde gol kaçırır üzülür (baggio kaçan penaltı) olmasına gerek yok seviye önemli değil pek.
Yada ne bilim eşi aldatır yada ailesel problemler vardır.
Bağımlıdır alkol uyusturucu vs vs...

Kardesim bu umut denen adamın morlinin bozulmasına imkan yok.
Top toplayıcı olacak kapasite yokken Galatasarayımın 9 numarasını giyiyor.
Bomboş kaleye gol atamıyor guizanın 5 lvl altı yani...

Ve hala levent tüzemen gibi dallamalar yapmayın mücadelesini alkışlayın diyor.

Beygirlerde koşuyor kardeşim hemde bundan iyi koşuyor.
Alsak koysak forvete hayvan bizim kaleye kadarda kosar sahada herkesten fazla kosar.

Bu adam senede tonla para kazanıyor 0 çaba göstererek.
Ve morali bozuluyor inanılır gibi değil
Enteresan bi olay tuhaf baya kaç tane Galatasaraylı renkdaşımın bu adam yüzünden ruh sağlığı bozuldu
Misal ben
Şu dallamayı görüp de kaç maç kapattım
Adi bilmem ne...
Gerçekten umut varken gs ı tutamıcak hale geldim o kadar sevmiyorum

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Castillo GSC Haber olarak aciklanmis.

Kaynak ne dir ?

martin benitez için ( bir saat sonra macı var) bonservisinin %60'ı için 5m euro teklif etmişiz

Matias Martinez
‏@Mati_Martinez
Tema Benítez - a #Independiente solo llegó la carta de intención del #Galatasaray . A su repre le llegó la oferta formal 5 M € por el 60%.

ayrıca sözlü olarak da %80 için 8m euro deniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt