Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MARTIN LINNES + LEANDRO DAMIAO = Hayirli Olsun

:gsbayrak: :uyy: :uyy: :uyy: :uyy: :uyy: :uyy: :uyy: :uyy: :gsbayrak:

panflutleri cikarin transferler ardi ardina gelior

12967830-3d-render-of-cartoon-characer-with-pan-flute-Stock-Photo.jpg

2 yıl öncesine damiaonun adını bile anamazdık form düşüklügü bize gelince ins istikrara dönüşür bana göre aradıgımızda tipte güclü oynayan ve oynatan tipte bir forvet

2 yıl öncesine damiaonun adını bile anamazdık form düşüklügü bize gelince ins istikrara dönüşür bana göre aradıgımızda tipte güclü oynayan ve oynatan tipte bir forvet

ewt

fernandao bile show yapiyorsa damionun yapmamasi icun pek bir sebep goremem

1 tane daha lazım.Damio geldiyse kweuke de yedek olarak düşünülebilir.Umut+para karsılıgında anlaşılır.Hem yeteneksizden kurtuluruz hemde adam gibi bir yedeğimiz olur.

Galatasaray’ın Karşıyaka maçındaki 19 kişilik oyuncu kadrosunda bulunan isimler şu şekilde:
İsmail Çipe, Eray İşcan, Cenk Gönen – Aurelien Chedjou, Lionel Carole, Koray Günter, Olcan Adın, Tarık Çamdal, Jason Denayer – Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Jose Rodriguez, Ryan Donk, Batuhan Ergün, Emre Çolak – Umut Bulut, Sinan Gümüş, Volkan Pala, Kerem Çalışkan

https://t.co/bFc2nfqEzA

*********************'ya niye bu kadar güveniyor sunuz?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Sultanahmet'te patlama olmuş?!!!

Allah belalarını versin şerefsizler...

Bir orası kalmıştı...

Allah belanızı versin şerefsiz adiler.Ne istiyorsunuz bu milletten.Birde şunu merak ediyorum Fransa kadar üzülen olacak mı.Özellikle bizim halkımızdan

Yakında futbolcu bile getiremeyecez...

Yabancılar gelmek istemeyecek...

Umarım Linnes transfer gerçekleşir bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt