Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabri'nin sözleşmesi %50 düşürülürse bence Tarık'dan iyi yedek. Zaten bu adam ydek düşünülseydi ve Eboue'den sonra dam gibi sağ bek alınsaydı taraftarla Sabri'nina rası açılmaz ve oyuna girdiinde elinden geleni yapan bir Galatasaraylı olarak veda ederdi.

Ayrıca Burak'dan da kalacaksa %50 indirim talep edilmeli.

4 yıldızlı takımın abisi olarak taraftarla arası bozuk , ne zaman ne yapacağı belli olmayan sorun çıkaran Sabri , müzmin Sakat Hamit falan mı kalsın? Bu takımın tek abisi Hakan Baltadır. Hamit de bizde devam etmek istiyorsa sportif direktör falan olsun

bide bi sene sonra herkes abi olucak zaten o zaman Gökhan Zan niye gittiki iyi yedek , hep hazır Semihten az sakatlanıyodu

Damaio cuma günü istanbula geliyor @SertacKaynak

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Arjantinli çocuk umarım gelmez 2 maç etki gösteremese

ÇÖP

LESH

Ontivero

Carrusca yorumları gelecek

patlamadan sonra linnes gelir mi acaba diye dusunuyorum. ben olsam iptal ederdim

Sertac ‏@SertacKaynak 2 minil y a 2 minutes

Martin Linnes, taşıyan uçak 20 dakika rötar yaptı. 17.30'da İstanbul'a gelicek...
.

CYdvF2xWYAEtWvU.jpg

4 yıldızlı takımın abisi olarak taraftarla arası bozuk , ne zaman ne yapacağı belli olmayan sorun çıkaran Sabri , müzmin Sakat Hamit falan mı kalsın? Bu takımın tek abisi Hakan Baltadır. Hamit de bizde devam etmek istiyorsa sportif direktör falan olsun

bide bi sene sonra herkes abi olucak zaten o zaman Gökhan Zan niye gittiki iyi yedek , hep hazır Semihten az sakatlanıyodu

Açıkçası Sabri'nin ben yedek kaldığında filan pek sorun çıkardığını duymadım. Öyle çeteleşme işlerine girdiğini de işitmedim. Uygun bir mebla ile Tarık yerine yedek olsun isterim. İkisinden de iyisi geliyorsaa ikisi de gidebilir. Benim anlatmaya çalıştığım şey Evoue'den sonra benzer kalitede bir adam alınsa ve Sabri 11 değil de hep yedek düşünülseydi taraftar bu kadra tepki göstermezdi. Aynı şey Umut için de geçerli. Drogba ve Burak'tan sonra 3. forvet olan Umut'a kimse kızmıyordu. Yine gol kaçırıyordu ama insanlar birşey demiyordu. Ama sen Umut'u gözüme soakrsan, ayağı kırılsa da oynar gibi alflar eder ve takımın 3., 4. forveti olacak adamları star diye lansedersen taraftar tepki gösterir.

Sabri ve Umut ile taraftarın arasını bozan sadece oynadıkları oyun değil başta Hamza ve yönetimelr olmak üzere onları bize ilk 11'in değişilmezi oalrak sunan kulüp unsurlarıdır.

Sağolasın.

Iyi olmuş ya, uzun adam ilk defa bir işe yaramış. Yıllardır soyuyorlardı milleti, yok defter parası yok şu yok bu diye.

Direkt 10 yıl uzatır artık millet. Annemler gidecekti bu hafta uzatmaya sevinirler bu fiyatları görünce :D

Sanırım Türkiye de tam tersi olmuş orada pahalanmış.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt