Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burak beyi de çok ezdirmemek için damiao yu alıyor bunlar başka açıklaması yok bu işin beklediğimiz forvet transferi yine gerçekleşmedi inşallah yazın iyi bir adam alırız

Damyayo ne beya

Allahin beceriksizleri Remy veya Mobili getiremediler. Boşta olan oyuncuyu getirmek ne büyük zorluk ve vizyon sahipliği . İşbecer gezmeye gitmiş gene Brezilya'ya plajda mojo yudumluyordur şimdi

pato campbell bitti ha neremizle gülelim acaba

Teeeeee Teehee Teeeeeeee halaya grelin halaya, SAG BEK GELIYOOOOOOOR

halay.gif

Sabri'den kurtulduuuuk ulaaaaa laaaaaayyy laaaay looong :sarbi:

Bu necati isbilen sertac kaynağın damiao haberini rtlemis

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arkadaş neyin kafasını yaşıyor.Maşallah ne varsa yazmış.Sanarsın takım M.City falan :D Ne içtiyse aynısından istiyorum. :D

Immobile iyi oyuncu ama tarz olarak istediğimiz adam değil.

Austin, Remy veya Luiz Adriano olsa fena olmazdı. Damiao'yu ise sadece 1-2 milli maçta görmüşlüğüm var. Fred'in filan oynadığı takımda oynayamaması kıllandırmıyor değil. Ama izleyenler varsa bizi aydınlatsın.

Muslera: "Baba olmak istiyorum. Oğlum olur ve futbolcu olmak isterse, kaleci olmasını istemem. Benim yaşadığım stresi o yaşamasın."

Evet birazda gülelim.

Damiao bi ara çok iyiydş hatta avrupa kulüplerine 25m€ civarı fiyatla gelecek diyorlardı. Sanırım sonra sakatlandı baya problem yaşadı 3 senedir adı sanı yoktu ortalıkta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yav o değilde bu Linnes işi beni kıllandırıyor ya hayırlısı adam gelmeden inanasım gelmiyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt