Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes kadro yapmış ama carole ve chedjou ilk 11 e koymus bunlar cop telles 10 kat daha iyi caroleden gobekli olcan bile bundan iyi chedjou adam kacirma pozisyon alma düşük kondisyon hersey var adamda bence hakan ile deneyar olmasi lazim orta 2 li

ya bu forumda forvet beğenmeme hastalığı var .İlk pato dendi bazıları yok dedi , sonra immobile italyada gol atan guiza dendi, şimdi de damiao hantal kağnı. Yok abi 3 senedir neden umut ve burakın oynadığı belli. Bu tür insanlar yüzünden, ya bir gelsin CVsi iyi bir adam sonra kusarsınız. İsim vermeyeceğim 2 3 kişi poldi transfer sürecinde atıp tuttu ama goller attıkça o 2 3 isim herkeste önce övdü. Kötü çıkabilir ama adama da anadolu topçusu muamelesi yapmayın ya ayıptır. Fernandao, murigi , kweuke vs. müthiş; gomez gignac gomis damiao immobile hepsi kötü . Neyse herkes düşüncesinde serbest ama gelmeden adamı itin bir yerine sokmayın .

Singh transferi simdilik askıya alınmış

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Martin Benitez'in menajeri Castellanos: Galatasaray'ın teklifi çok önemli. Kulübün fikri haziranda satmaktı ama hazirandan önce teklif geldi

Castellanos: "Yüzde olarak bir teklif yaptılar. Toplantılara devam etmeliyiz. Bu sadece bir baslangıç."

Castellanos: "Galatasaray onu simdi istiyor. Haziran'da değil." (Radio Splendid)

Futboliçe ‏@Gozdelinho_
Yeri gelmişken Harmeet Singh transferi askıya alındı dün, daha öncelikli 2 ihtiyacımız olması öne sürülerek, tabii ki forvet ve kanat.

Uçak iniş yaptı mı

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya bu forumda forvet beğenmeme hastalığı var .İlk pato dendi bazıları yok dedi , sonra immobile italyada gol atan guiza dendi, şimdi de damiao hantal kağnı. Yok abi 3 senedir neden umut ve burakın oynadığı belli. Bu tür insanlar yüzünden, ya bir gelsin CVsi iyi bir adam sonra kusarsınız. İsim vermeyeceğim 2 3 kişi poldi transfer sürecinde atıp tuttu ama goller attıkça o 2 3 isim herkeste önce övdü. Kötü çıkabilir ama adama da anadolu topçusu muamelesi yapmayın ya ayıptır. Fernandao, murigi , kweuke vs. müthiş; gomez gignac gomis damiao immobile hepsi kötü . Neyse herkes düşüncesinde serbest ama gelmeden adamı itin bir yerine sokmayın .

ne alakası var hocam.bak şu yazdıklarından kweuke,gomez,gignac,gomis,immobile,fernandao filan içleirnde en kötü tercih damiao işte.golcü desen değil adam eksiltme desen zaten yok,uzun boylu vs işte o kadar fiziki olarak da bir fernanda o değil işte yaw.onun haricinde ben bu listten herhangi birine fitim ve hatta keşke austin gelse imkansız da olsa ya da milik neyse umarım artık gelir de diyecem burak girsin la artık dersiniz anca öle inanacaksınız.

Sıng kim la alacaz seneye devre arası yollamaya çalışacaz boşuna almasınlar zaten

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Damio nasıl fernandao dan kötü oluyor delirtmeyin adamı ya

Damiaoyu tanimiyorum. Youtube da biraz hantal gibi gordum.

Bir de istatistiklerine bakiim dedim, felaket. Tam felaket. Son 3 yilda 75 lig macina cikmis Damiao.

Bu 75 macta attigi toplam gol sayisi 15 !!!! Son 3 yil ortalamasi brezilya gibi yumusak ligde ( Defansif tedbirlerin az oldugu ligde) 5 macta 1 gol atmis buyuk golcu(!) Damiao!!! :(

Yani 1 yil bisey olmus da dusmus degil. Ligde yilda oratalama 25 mac oynuyor son 3 yilda ve yilda 5 gol atiyor!!

Ya defolun gidin ya! Bu mu golcu simdi ya!!

2012 miydi neydi dehşet oynuyordu. Son yıllarda çok bitik oldugu bi gerçek. Fakat şu hali ile bile Umut, Burak gibi forvetimsi yaratiklara bin çeker. Kendini bulursa çok net baya bi forvet aramayız. Hem, her forvet hızlı olacak diye bir şey yok. Elmander, Gomez, Fernandao vs çok mu hızlı ki? Kanat almıyorsun forvet alıyorsun. Golcülük özellikleri önemli.

Son düzenleme:
Damiao burada abartıldığı kadar kötü değil çoğu kişi ters köşe olur gelirse

ne alakası var hocam.bak şu yazdıklarından kweuke,gomez,gignac,gomis,immobile,fernandao filan içleirnde en kötü tercih damiao işte.golcü desen değil adam eksiltme desen zaten yok,uzun boylu vs işte o kadar fiziki olarak da bir fernanda o değil işte yaw.onun haricinde ben bu listten herhangi birine fitim ve hatta keşke austin gelse imkansız da olsa ya da milik neyse umarım artık gelir de diyecem burak girsin la artık dersiniz anca öle inanacaksınız.
kardeşim ben müthiş oynayacak demiyorum ya da onun avukatlığını yapmıyorum ama mesela fernandaoyu sen şimdi bu adamdan iyi dedin peki bu çok iyi fernandao Türkiye'den önce ne yapmış ? Yani , adam belki Türkiye'de bunları katlayacak bilemeyiz ki. Tam tersi çok kötü de çıkabilir ve Burak oynasın da deriz ona itirazım yok ama bu kadar emin olmanıza kızıyorum.Yoksa 42 gol atar gibi bir iddiam yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt