Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnese mi sevinsek medjaniye mi uzulsek:(

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırdır birader zoruna giden nedir paylaşım yapmam mı

Zamanında cevabımı vermiştim sana

İnsan ol

Arkamdan konuşmaya benzemez ben kimi ne zaman iki yuzluluk yaptım burda bnm doğru dürüst taanidigim bile yok sana çok pis gıcık kaptım sabahtan akşama kadar kowyko kowyko die başımızın etini yiyon kacirayim dobuleke

gözdelinho ablamız gaza gelmiş biraz ayağını deng alsın medjani filan altından kalkamaz bu işin

Damiao bedavaya gelirse hem Benitez hem Castilloyu alalım mis gibi olur

İlk 18 dışında üç yabancı hakkından birini sanırım Medjani'den yana kullanacaklar, alacağı ücret uygunsa sakat yabancı durumunda ve ara sıra Jose ile değişerek ilk 18'e girebilir, Semih'ten birkaç gömlek iyidir.

Yalnız yedek olarak Tarık olacağına Sabri olsun...

Hiç olmadı öyle yada böyle bir katkısı oluyor...

Arkamdan konuşmaya benzemez ben kimi ne zaman iki yuzluluk yaptım burda bnm doğru dürüst taanidigim bile yok sana çok pis gıcık kaptım sabahtan akşama kadar kowyko kowyko die başımızın etini yiyon kacirayim dobuleke

Hakan Delikanlı hakkında söylediklerini çok çabuk unutmuşsun burada herkese iyi çocuk ayağa yaparken cezalı forumunda başka konuşuyordun

İki yüzlüsün

Yıllıklardan kurtuluruz, 2 tane beyinsiz gider, 1 tane ligde her türlü iş yapabilecek oyuncun olur. Fernandao'dan daha hızlı, daha teknik, daha bitirici, daha zeki. Fernandao ligde konuşuyorsa Kweuke anasını bile ağlatır. Hiç anadolu çöpü olarak bakmamak lazım. Hayvani forvetler her daim iş yapar.

Kweuke kesinlikle iş yapar ancak Rize Tarık ve Umut'un maaşlarını karşılayabilir mi ve bu ikisini takas için kabul eder mi orası düşündürücü.

Bu gozdelinho kim diye baktım blocklamisim zamanında:D

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İs oyuncuda bitiyor. Opsiyonla kiralanabilirdi. Milan icin önemli olan, kadroda Gallianinin menajer transferlerine kontenjan acmak. Bu yüzden zaten L.Adriano ve De Jongun satilmasini uzun zamandir bekliyordum.

1 kanat ve 1 forvet sart ama bu medjani nereden cikti simdi? daha elimizdeki cöplerden birini bile gönderemedik. kadro sisecek iyice. koray günter cem karaca falan ne diye duruyor hala?

bombaları arka arkaya patlatamadıkları için yine 0 heycan bir transfer dönemi oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt