Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kweuke kesinlikle iş yapar ancak Rize Tarık ve Umut'un maaşlarını karşılayabilir mi ve bu ikisini takas için kabul eder mi orası düşündürücü.

Valla ikisi olmasa da Umut + bir miktar parayla iş çözülebilir. Ah Denizli ah. Beynine senin.. Umut'u istemişlerdi. Ver Umutu. Üstüne 2.5M öde al Eren'i ve Donk'u. Mis gibi. İhtiyacım var deyip yollamamak nedir? Eren çok çok kaliteli bir oyuncu hem de. Strateji vs olmayınca...

Son düzenleme:
1 kanat ve 1 forvet sart ama bu medjani nereden cikti simdi? daha elimizdeki cöplerden birini bile gönderemedik. kadro sisecek iyice. koray günter cem karaca falan ne diye duruyor hala?
düşük maliyet ve kısa sözleşme ile gelsin olm selçukla mutlusun galiba. onlarda alınacak deniyor sabredelim.

Ne demişim la sen yaz

Şimdi de bilmemezliğe geliyor iyimiş :)

Keşke bir duruşun olsa saygı duyacağız da yok.Bir öyle bir böyle milletin arkasından konuş,burada iyi çocuk ayakları yap pek hoş durmuyor

Geçen yaptığımız tartışmada durduk yere küfür ederek karakterini belli etmiştin zaten.Yine edersin sen tartışmaya açık bir insan değilsin çünkü

Umut yine ilk 11 de

Benitez, Damiao ve bir kanat gelse nolur acaba?

Geriden ben geliyorum herşeyi okuyorum senin gibi post kasetim diye koweyko koweyko demiyorum ondandir

Post konusunu gayet net açıklamıştım

2008 yılında üye olan biri post kassa bu kadar postu olmayacağını anlayabilecek kapasitede bir insan olduğunu düşünmek istiyorum

Linnes Chedjou Medjani Balta

Bunu düşünüyor olabilir

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir hizli kanat sart.
aslinda iki tane ama en azindan bitane saglam kanat transfer yapmalilar.

73dbeb8f4895ceccb1685d6c6bbe7958.jpg

Birazda gulelim ya, ne yazikki cevapda veremiyorum.. kutusu doluymus :/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt