- 18 Temmuz 2009
- 83.270
- 244.187
- 5.263
Yasin'in inadına, kudursun.Ne alaka simdi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasin'in inadına, kudursun.Ne alaka simdi ?
Kumar olacagi kesin cunku ilk defa Brezilya disina cikacak ve yasi 26, obur taraftan bakarsak yasli degil ve buraya adapte olup isini iyi yaparsa uzun yillar faydali olur, dedigin gibi o havayi yakalamali ama en onemlisi kendisi de cok calisip bunu istemeli. Bonservisi elinde, edilen haberlere gore yillik 2.2 milyon euro onermisik galiba razi olmus, sadece imza parasi kalmis diyorlar.Katiliyorum. Belki havaya girer ise eski Damiao olur. Eskiden neydi ki diyebilirsiniz ama zamanin Piyasa degeri 20m olan bir oyuncuydu. Ingiltere'ye gidecekti ama olmadi. Belki onun verdigi kotu moral ile formdan dustu...
Kumar olur diyorum acikcasi....Ya herro ya merro misali :asd22:
Oooo adam duyum verdi doluşun.
Forması da güzel değil mi renkdaş?
12.Forumda seviyeyi bozacak ve üyeleri rahatsız edecek derecede trollük/geyik vb. yapılması yasaktır. Bu tarz davranışlarda bulunan üyelerimiz uyarılacak, ısrarla devam etmeleri halinde 1 Gün MYC alacaklardır.
Peki ozaman
Peki ozaman

Peki ozaman
#TRANSFER | Ciro Immobile, Torino ile ön protokol imzaladı.
Katiliyorum. Belki havaya girer ise eski Damiao olur. Eskiden neydi ki diyebilirsiniz ama zamanin Piyasa degeri 20m olan bir oyuncuydu. Ingiltere'ye gidecekti ama olmadi. Belki onun verdigi kotu moral ile formdan dustu...
Kumar olur diyorum acikcasi....Ya herro ya merro misali :asd22: