Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Köylü olduğu için brezilya milli takımında oynamıştır damiao.

Hatta tonlarca para saçılmıştır bonservisine.
Her şey bir tarafa kweuke iyidir.

Başkanı dursun olanın vizyonu kweukedir.
Viscadır.İnamotodur vizyon caruscadır.Barussodur.

Kewel keita drogba sneijder muslera eboue hagi jo dos sanstos

Leştir vizyonsuzluktur.

Alın çaykur rizeden kasımpaşadan akhisardan az futbolcu aldık birazda başakşehirden rizeden kasımpaşadan alalım ki.

Takım iyice kalitesizleşsin.

Donk gelince sevinen ahaliye bu vizyonsuzluğu aşılayanların değil Galatasarayda kalacak.

Yatacak yeri yoktur.

Köylü olduğu için brezilya milli takımında oynamıştır damiao.

Hatta tonlarca para saçılmıştır bonservisine.
Her şey bir tarafa kweuke iyidir.

Başkanı dursun olanın vizyonu kweukedir.
Viscadır.İnamotodur vizyon caruscadır.Barussodur.

Kewel keita drogba sneijder muslera eboue hagi jo dos sanstos

Leştir vizyonsuzluktur.

Alın çaykur rizeden kasımpaşadan akhisardan az futbolcu aldık birazda başakşehirden rizeden kasımpaşadan alalım ki.

Takım iyice kalitesizleşsin.

Donk gelince sevinen ahaliye bu vizyonsuzluğu aşılayanların değil Galatasarayda kalacak.

Yatacak yeri yoktur.

Aha bak bu kafada ki adamlar Niasse ve Bakambu türevlerini bu kafada reddetti

Sonuç ortada

Bir arkadaşımız Scout dediğin atlar uçağa dünyayı gezer tarzı bir yorum yaptığını çok iyi hatırlıyorum

Benim yazıma ithafen dediğinizi varsayıyorum . Yazımın başında da engeliyle alay etmenin maksadım olmadığını belirtmiştim. Yazdığım şey eğer futbolcular en son onun onayından geçiyorsa , canlı izlemeden tercih yapıyorsa ben bunu sorgularım demekti. Yani ekibinde vardır elbet canlı izleyen birileri ancak bu kadar başarısız scoutluk yapılıyorsa bi yerde sorgulamak gerekir?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aydın Aslan Sen demedin mi olm Kweuke iyi topçu az pr yapalım yatacak yerimiz yokmuş

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Denizliye kızanlar vardır belki ama Galatasaray'ın geleceğini kurtaracak kesinlikle

Biraz önce fiziksel özellikleriyle dalga geçilmiş demişsiniz de bir iki arkadas bir şeyler dedi ama onlar Emre Bey'in özel durumundan haberleri olmadığı için öyle yazdılar. Sonra da pişman olduk dediler zaten . Hatta ben yönetimi ilk defa bir şey için tebrik ettim Emre Utkucan gibi kişilere değer vermesini. Kimse kimsenin fiziksel özelliklerine asla dil uzatmaz , uzatamaz. Bu kimsenin haddine değildir . Bu forumda her türlü insan var ; ergen , olgun , troll, akıllı , karamsar vs. Ama asla ve asla vicdansız insan yoktur , bundan emin olabilirsiniz .

Beyler ne dami nede kvoyke bizim oyuncumuz değiller kim geliyorsa gelsin ondan sonra tartışalım Doğmamış bebeğe neden don biçiyorsunuz .. Kim kimi beğeniyorsa beğenir bende doumbia hayranıyım ne yapayım şimdi sabah 7 den gece 12 ye kadar onumu sayıklayalım burada biraz büyüyün artık

Benim yazıma ithafen dediğinizi varsayıyorum . Yazımın başında da engeliyle alay etmenin maksadım olmadığını belirtmiştim. Yazdığım şey eğer futbolcular en son onun onayından geçiyorsa , canlı izlemeden tercih yapıyorsa ben bunu sorgularım demekti. Yani ekibinde vardır elbet canlı izleyen birileri ancak bu kadar başarısız scoutluk yapılıyorsa bi yerde sorgulamak gerekir?

Galatasaray'a aşık gerçek bir insandan bahsediyoruz ama burda.Günü sabahı yok.Senin o uçağa atlayıp oyuncu izleyen birileri Galatasayı dolandırdı hep..

Aha bak bu kafada ki adamlar Niasse ve Bakambu türevlerini bu kafada reddetti

Sonuç ortada
Keşke alsaydık niasseyi.

Hani 5 maç filan gol atamasa işte akhisar topçusu muhabbeti olucaktı.

Herkesin kendi fikri renkdaş.

Kweuke gelsin oynasın faydalı olsun 30 gol atsın keşke.
Yada damiao gelsin 30 gol atsın ama damiao 26 yaşında ve brezilya milli takımı forvet diye tutusmusken denenebilir en azından

Bonservisi yok.

Gelelim kweukeye zaten bitmis gitmis şampiyonluk yarışı var.
Günü kurtarırmı orası muamma işte

Bekliycez görücez keşke her aldığımız adam tam performans oynasa.

Neyse herkesin fikrine saygım var Aslolan Galatasaray tercih meselesi sonucta kweuke olsun damiao olsun.
Sen öyle dersin ben böyle :)

İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt