Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'a aşık gerçek bir insandan bahsediyoruz ama burda.Günü sabahı yok.Senin o uçağa atlayıp oyuncu izleyen birileri Galatasayı dolandırdı hep..

Bana sorarsan galatasaraydan 1 lira para kazanan biriyle taraftarın karşılıksız aşkı karşılaştırılmaz.

Scout lar bedava çalışmıyor sonuçta en az 5-10 bin lira alıyorlardır. Bu forumda kime sorsan dünyayı dolaşıp oyuncu beğeneceksin galatasaraya deseler ne kadar para vermem gerekir der bırak maaş almayı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir arkadaşımız Scout dediğin atlar uçağa dünyayı gezer tarzı bir yorum yaptığını çok iyi hatırlıyorum
Şahsen ben de buna benzer birşey yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam, dalga geçmek mi oluyor böyle birşey söylemek yani? Gerekirse scout gider maç izler oyuncuyu yakından canlı şekilde görür.

Tamam internet ve teknoloji çağında yaşıyoruz çoğu şeyi böyle halledebiliyoruz ama dedigim gibi yeri gelir oyuncu izlemeye gidersin. Kimse birisiyle dalga geçmez öyle kolay kolay engelli olduğu için.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

emre utkucanin oyuncu secme hususundaki yeterliligi nedir aceba

Bana sorarsan galatasaraydan 1 lira para kazanan biriyle taraftarın karşılıksız aşkı karşılaştırılmaz.

Scout lar bedava çalışmıyor sonuçta en az 5-10 bin lira alıyorlardır. Bu forumda kime sorsan dünyayı dolaşıp oyuncu beğeneceksin galatasaraya deseler ne kadar para vermem gerekir der bırak maaş almayı

10 yasinda nasil uye oldun Ege? :D

Tamam uzatma bundan sonra bir tespit ortaya koyacaksan bir kanıtın olsun

Böyle lafı gevelersin işte

Senin gibi post atayım dedim bak cevabın bu oldu. Umarım anlamışsındır zorla empati böyle yaptırılır işte ;)

Zeka seviyemi sorgulamazsın herhalde artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt