Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar şimdiyle ilgili bir şey bilmiyorum sezon başını sorarsınız anlatırım.Damio'yu alır Galasataray sadece bu kadar diyim

Sezon başını soralım Hamza hoca neyin peşindeydi ? Brumayı göndermesi Dzemaili nin gönderilmesi üstelik maaşının büyük kısmını biz ödüyoruz Jose ve Jem transferleri. Son gün Melo nun gitmesi forvet almaması bunların hepsinin vardır bir hikayesi.

Hatırlamıyorum açıkcası . İnşaat takibi için üye olmuştum her akşam yeni foto geldi mi diye helak oluyodum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vay arkadas 10 yasindayken annemden babamdan gizli internet kafelere giderdik CS oynamak icin...

Internete falan nasil girilir bilmezdim acikcasi. Sen 10 yasinda interneti cozmussun birde GSC'ye uye olmussun.... Hay masallah :D

Ben Kayseri'de yaşıyorum ve Kayserispor'da tanıdığım bazı kişiler var. Bir görevliye neden alt yapı seçmelerini kimseye duyurmuyorsunuz, milli takımda bile oynayacak seviyede oyuncular tanıyorum dedim ?

Cevaben şunu söyledi; alt yapıdan gelen oyunculardan yöneticeler para kazanamıyor yani konisyon alamıyor...

Durum her kulüpde böyle arkadaşlar, Mustafa bey bunu anlatmaya çalışıyor.

Ben Kayseri'de yaşıyorum ve Kayserispor'da tanıdığım bazı kişiler var. Bir görevliye neden alt yapı seçmelerini kimseye duyurmuyorsunuz, milli takımda bile oynayacak seviyede oyuncular tanıyorum dedim ?

Cevaben şunu söyledi; alt yapıdan gelen oyunculardan yöneticeler para kazanamıyor yani konisyon alamıyor...

Durum her kulüpde böyle arkadaşlar, Mustafa bey bunu anlatmaya çalışıyor.

Bu çok doğru 2 m yanına pas atamayan adamlar milyonları götürüyor.. Avrupa da durum böyle olmadığı için ara çok açık değilmi zaten?

Sezon başını soralım Hamza hoca neyin peşindeydi ? Brumayı göndermesi Dzemaili nin gönderilmesi üstelik maaşının büyük kısmını biz ödüyoruz Jose ve Jem transferleri. Son gün Melo nun gitmesi forvet almaması bunların hepsinin vardır bir hikayesi.

Mbia yerine Jose'yi tercih eden kimse bunları yapanda odur.

Oyuncuyu belirli bir kişi seçmez Galatasarayda.İzleme ekibinden 8'i onaylarsa yönetime sunulur.Emre Utkucan tek başına transfer yapamaz

anlamadim, 10 kisi mi oyuncu oneriyor yoksa biri oneriyor geri kalan 10 kisi degerlendiriyor mu
biri seciyor heralde oyunculari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt