Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasinden sonra böyle renktaşlara ihtiyaç vardı

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır yani merak ediyorum siz 2 nizin hayatınızdaki amaç nedir hiç sorguladınız mı ? Bence aynı evde yaşayıp birbirinizin postlarını likelamak en büyük hobiniz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sag Bek : LINNES

Forvet : DAMIAO

Sag açik : Carrillo, Zivkovic, Sisto, Benitez, Castillo, Chamberlain, Campbell ...?

anlamadim, 10 kisi mi oyuncu oneriyor yoksa biri oneriyor geri kalan 10 kisi degerlendiriyor mu
biri seciyor heralde oyunculari

Bir nevi çakırbeylinin masası gibi.
Oylama oluyor birileri el kaldırıyor galiba.
Böyle yönetiliyorsa koskoca klüpler normal bu kadar borç içinde yüzmemiz.

Her neyse herkese iyi geceler

Hayır yani merak ediyorum siz 2 nizin hayatınızdaki amaç nedir hiç sorguladınız mı ? Bence aynı evde yaşayıp birbirinizin postlarını likelamak en büyük hobiniz

Evet Aydın şuan karşımda patlamış mısır yiyor. Selamı var üstümde kalmasın

Muslera
Linnes Chedjou Denayer Carole
Donk Selçuk
Carillo Sneijder Podolski
Damiao

Cenk Balta Semih Bilal Jose Sinan Burak

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet Aydın şuan karşımda patlamış mısır yiyor. Selamı var üstümde kalmasın

Hayatı da forum hayatın gibi dalgaya alıyorsundur umarım . Neyse sana ironiler içindeki sanal hayatında başarılar reele dönme vakti

Hayatı da forum hayatın gibi dalgaya alıyorsundur umarım . Neyse sana ironiler içindeki sanal hayatında başarılar reele dönme vakti

Pek kıymetli zamanında çalıp gelmeyi ver o zaman çok bilmiş kardeş. Yarı okumuş cahilliği kadar tehlikeli bir şey yoktur hayatta.

Pek kıymetli zamanında çalıp gelmeyi ver o zaman çok bilmiş kardeş. Yarı okumuş cahilliği kadar tehlikeli bir şey yoktur hayatta.

Bilmişlik taslamıyorum sadece birinin yancısı olma , kendin ol senin de fikirlerin var. Arkadaşınla tartışınca senle de tartışmış olmuyorum

Bilmişlik taslamıyorum sadece birinin yancısı olma , kendin ol senin de fikirlerin var. Arkadaşınla tartışınca senle de tartışmış olmuyorum

Anlıyorum seni bak bu yaşlar geçicek emin olabilirsin ama kendini fazla hırpalama kafası karışık dost.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt