Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyon yapıldığı için kovulmadı aslında olması gereken oydu ama bizim ülkemizde sistem öyle işlemiyo sadece şampiyon yaptı diye sözleşme kapılıyo yeni bişey değil bu.Hamza meloyu göndertmek için basını güzel bi şişirdi basın şişince taraftarda melo bizde oynamak istemiyo algısı oldu ve meloya olan sevgi azaldı hamzada son dk golü attı ve son meloyu gönderdi neden son gün çünkü yerine oyuncu alınmasın taraftar istemesin diye niasse de akhisarlı yıldız diyodu herkes ama bu kadar iyi oynuyacağını kim tahmin ederdi.Brumayı gönderdi neden olarak da sinanı oynatıcam dedi ırkçı bi açıklama daha ama sinanıda oynatmadı niye çünkü daha büyük evlatlar var yasin var , umut var , burak var ne sinanı.
Dün burada bir menejer vardı.Adam sezon başını anlattı.Hamza nın de Jong ve mbia isimlerini veto ettiğini yazdı.onların yerine José tercih edildiğini söyledi.Hamza tam bir haindir.bunu benim gibi hamza yı savunan biri söylüyor...
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sneijder'in durumu ne haftasonu oynayabilecek mi ?
Burak,Podolski ne zaman dönüyor ?
Bu komplo teorisi süpermiş!! Ama mantıkla en ufak bir ilişkisi yok kusura bakma.
Yav hamza yı savunanlar var hala. onun için yazdımgünaydın kardeş
hamza niasseyi istedi ama taraftar yüzünden alamadı lafı kocaman bir yalandır bu tamamen hamzanın rezilliklerini örtmek için yapılmış uydurma ve ahlaksızca bir savunmadır, hamza biloyu,jem karacanı alırken taraftardan korkmadıda niasse içinmi korkdu ??? hamza niasse transferinde muhtemelen burakı yeden bırakmak zorunda kalırım diye tereddüte düşüp transferi istememiş olabilir.
Burak poldi en az 2 hafta yok. En fazla gol atan 2 oyuncu yok.
bu 2 maçta puan kaybetmememiz mucize olur.
hala golcü alınmadı!! dursun durmaya devam ediyor, koca GS markası da erimeye !!!![]()
Sneijder de hala hazır değilmiş herhalde
Hücum hattına bak
Sinan--------Bilal---------Yasin
-------------Umut---------------
![]()
Görüp görebileceğiniz en hain adamlardandır Hamza içten pazarlıklı yalloş bir adam..kendisi gerçek anlamda şu durumda olmamızı sağlayandır.şu transferleri yazında yapabilirdik ama habire veto ettii kendi içimizden çözeriz cümlelerinden bay geldi.. en kötü anlarında Umutu koruması burağı koruması tiksindirdi konuşucak çok şey var herşeyi yapsınlar hamzayı savunmasınlar.Yav hamza yı savunanlar var hala. onun için yazdım
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ciddi anlamda kandırıldık o dönem transferler yapılmadı sözler verildiNiasse taraftar yüzünden alınmadı lafı evet koca bir yalan dursun ve hamza isteseydi Jem çöpü gibi onu da alırdı.Niassenin burdaki şanssızlığı şurdan gelmekte şampiyon olmuşsun 4.yıldızı takıp 3 tane kupa almışsın.Bir dünya gelirin olmuş.Malum taraftar drogba ve sneijderden sonra çıtayı yükseltmiş.Birçok taraftar finansal fair play olayından habersiz hiç bir bilgilendirme yapılmamış ve transfer sezonu bitene kadar da yapılmadı.Ne oldu taraftar kupalar ve drogba sneijder gibi isimlerden sonra ibrahimoviç beklemeye başladı.Defalarca tt kampanyaları düzenlendi falan hepimiz şahit olduk.Sonra ne oldu böyle bir beklenti de sen tuttun ben niasseyi istiyorum.Taraftarda tepki gösterdi.Alamayınca ne oldu taraftar aldırmadı.Sanki bizi takan bir yönetim veya hoca vardı ya taraftarı dinlediler.
Adam gibi açıklama yapmamalarının faturasını biz taraftara kesmeye çalışıyorlar.Ayrıca hamzanın muhasebeci tutumunu da unutmamak gerek.Birçok transferin kaçmasında onunda payı büyük.
Onu bunu boşverin Hamza neden Amrabat ve Bruma'yı gönderdi, takımda başka sadece Yasin varken?
Sonra sadece Podolski geldi ki o da yardımcı forvet kanat değil!
Ve şu Jem Paul Karacan'ı bir açıklasın biri.
Hiç başka icraatına gerek yok!