Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan süper lig takımlarının en az yarısından daha kötü bir hucum hattımız var(forvet) ama şu mantık da yanlış umuttan iyidir gelsin burak kadar mı oynayamıyacak gelsin? Her ne kadar çapsız bir yönetime sahip olsak da biz Galatasarayız arkadaş gidip doumbia pato remy vs gibi adamları getiremiyorsan (kiralık da olabilir) çapsız çapsız adamları almanın da luzumu yok bu kulubün geçtiğimiz sezon sonu kasasına giren meblağ sadece CL den 25m avro sponsor kombine şampiyonluk gelirleri vs ben mimimum bu rakamın 50m nu geçiceğini düşünüyorum bir tane FORVET alamıyorlarsa ki öyle görünüyor zaten s..... gidecekler mümkünse daha fazla da çöpleri doldurmasınlar ...

ciddi anlamda kandırıldık o dönem transferler yapılmadı sözler verildi

Aynen öyle oldu.Dursun çapsızı resmen kandırdı bizi hamza çapsızının da yerli sevdası yapılması gereken transferlerin önüne geçti.Benim burda anlatmak istediğim niassenin şanssız bir ana denk gelmesi oldu.Akıl var mantık var 3 kupa almışsın bir dünya gelir sağlamışsın.4 yıldızı takmışsın.Hangi taraftar büyük kariyerli bir oyuncu yerine niasse isterdi ki ? Niasse büyük patlama yaptı orası ayrı birşey.

Gfb grubunun lideri Sefa Kalya geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiş

Allah rahmet eylesin

Şuan süper lig takımlarının en az yarısından daha kötü bir hucum hattımız var(forvet) ama şu mantık da yanlış umuttan iyidir gelsin burak kadar mı oynayamıyacak gelsin? Her ne kadar çapsız bir yönetime sahip olsak da biz Galatasarayız arkadaş gidip doumbia pato remy vs gibi adamları getiremiyorsan (kiralık da olabilir) çapsız çapsız adamları almanın da luzumu yok bu kulubün geçtiğimiz sezon sonu kasasına giren meblağ sadece CL den 25m avro sponsor kombine şampiyonluk gelirleri vs ben mimimum bu rakamın 50m nu geçiceğini düşünüyorum bir tane FORVET alamıyorlarsa ki öyle görünüyor zaten s..... gidecekler mümkünse daha fazla da çöpleri doldurmasınlar ...

Bankasya'da kalmaya oynayan Karşıyaka'nın hücum hattı bile bizden iyi ne süper ligi.

Bruma ve Amrabat ne yaptı bize fayda olarak ? Bruma 12 milyon euroya mal oldu, Amrabat 9 milyon euro, yasin ise 2.5 milyona mal olmuş!!

Geçen sene şampiyonlukta önemli pay sahibi olanlardan biriydi. O haldeki bir oyuncuyu kim yollayabilir ? Yollasan neye göre yollamış olacaktın ?

Kaldı ki ben kulübün akçeli işine hamzanın karışma ihtimalini sıfır görüyorum. Hiç bir TD karışamaz, karışıyorsa da o dakika kovarsın başkan olarak!!

Şimdi Amrabat zaten kiralıktı.
Bruma'nın eksikliğini bence hissediyoruz adam yedekten bile girdiğinde
oyunun karşı takım yarısında hızlanmasına yardım ediyordu şuandaki
en büyük problemimiz ofansif oyunda.

Bu arada Jem Paul Karacan ile ilgili birşey dememişin? (Pardon sonradan eklemişin :D)
Cevaplayamayacağın bir soru daha forvet hattına neden adam almadı?
Koskoca Galatasaray'ın yedek forveti Umut yahu!
Bu sadece bu yıl göze iyice batıyor olabilir ama 1,5 senedir bu böyle!

Son düzenleme:
Benitez iyi oyuncu carillo ve Kolombiyalı Bebe gibi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

transfer erken bitecek deniyor hafta sonu lig başlayacak hala ne forvet ne kanat ne sağ bek var(linnes alışana kadar 2 hafta geçer).. Olacakları yazayım şu 3 haftada 5 puan kaybederiz ocak sonuna doğru yalandan 2 eleman alınır onlar da muhtemelen fayda sağlamaz..Fayda sağlasalar bile 2.lik ihtimalimiz bile 0'a inmiş olur

Linnes donk fln da öyle ahım şahım değil aslında. Şu çöp kadroda ilk 11 oynarlar ama kıstas bu olmamalı. Adam gibi kanat+forvet alsalar geberirler..

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk

Son düzenleme:
transfer erken bitecek deniyor hafta sonu lig başlayacak hala ne forvet ne kanat ne sağ bek var(linnes alışana kadar 2 hafta geçer).. Olacakları yazayım şu 3 haftada 5 puan kaybederiz ocak sonuna doğru yalandan 2 eleman alınır onlar da muhtemelen fayda sağlamaz..Fayda sağlasalar bile 2.lik ihtimalimiz bile 0'a inmiş olur

Artik bunlara inanmayalim lutfen. Galatasaray'da transfer bitmez.

Dünkü Volkan'i daha cok izlemek istiyorum. O cocukta biseyler var bence

Linnes donk fln da öyle ahım şahım değil aslında. Şu çöp kadroda ilk 11 oynarlar ama kıstas bu olmamalı. Adam gibi kanat+forvet alsalar geberirler..

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk

linnes iş yapıcak inş hem yaşıda uygun da donk semihin yerine düşünülüp bir libero daha alınsaydı ona da sevinirdim ama hiçbir istediğimiz olmuyor malesef

Bu arada Jem Paul Karacan ile ilgili birşey dememişin? (Pardon sonradan eklemişin :D)

Jem için "NET KOMİSYON TRANSFERİ" dediğimde Jemin transfer haberi açıklanmıştı. O gün "Reading gibi boktan bir 2.lig kulübünde 2 yılda toplam 15 maç oynayabilmiş, 27 yaşında o 2. lig kulübünün bile "sepet koluna herkes yoluna" dediği adamı koca GS olarak alıp CL ye çıkarıcaz abv topunuzun" demiştim!!! O zaman da bugün Damio için dediğim gibi konuşunca "oynamadan nereden biliyorsun" demişlerdi o zaman da ve ben istatistikleri gösteriyordum tıpkı bugün gibi.

Hamza tv ye çıkıp idman temposu için ben istedim dediğinde de ABV Hamza demiştim.

Ama Hamza veya herhangi biri yaptığı 1 hatada onun tüm yaptıklarını hatalı gibi görme huyum yok. Veya tam tersi. Bruma dediğin etkiyi yapabilirdi ama ben 8 milyon euro almayı tercih ederim. Ama yerine sağ açık alınmalıydı.

Jem için "NET KOMİSYON TRANSFERİ" dediğimde Jemin transfer haberi açıklanmıştı. O gün "Reading gibi boktan bir 2.lig kulübünde 2 yılda toplam 15 maç oynayabilmiş, 27 yaşında o 2. lig kulübünün bile "sepet koluna herkes yoluna" dediği adamı koca GS olarak alıp CL ye çıkarıcaz abv topunuzun" demiştim!!! O zaman da bugün Damio için dediğim gibi konuşunca "oynamadan nereden biliyorsun" demişlerdi o zaman da ve ben istatistikleri gösteriyordum tıpkı bugün gibi.

Hamza tv ye çıkıp idman temposu için ben istedim dediğinde de ABV Hamza demiştim.

Ama Hamza veya herhangi biri yaptığı 1 hatada onun tüm yaptıklarını hatalı gibi görme huyum yok. Veya tam tersi. Bruma dediğin etkiyi yapabilirdi ama ben 8 milyon euro almayı tercih ederim. Ama yerine sağ açık alınmalıydı.

Hatasını bulup insanların gözüne sokma huyu medyanın hep var,
doğrudur yanlıştır veya insanlar inanır inanmaz kişiye bağlı. Benim
genel tavrım futbolun magazinsel haberlerini hiç okumuyorum ve
hiç böyle şeylere kafa yormuyorum, bunalmıyorum.

Ama bana göre de, bu burada çok konuşuldu, Hamza Terim'in bastonluğuna
oynadı ve Galatasaray'a yazık etti. Terim tarafını kimse kanıtlayamaz ama
kimse de bu yaz Hamza'nın bizim takımı mahvettiğine karşı çıkamaz.

Off bugün 8 yıldır titizlikle az sayıda tuttuğum mesaj sayımı %20 arttırdım.
Çok yoruldum.

İkinci yarı başladı ve hala transferlerin yarısından fazlası tamamlanmış değil. Yeni transferler kamp dönemine yetişmeliydi.
Galatasaray yönetimlerine ne kadar küfür edilse azdır.

Adamlar üzülmüyor çünkü Galatasaraylı değiller. Bundan önceki yönetimler nasıl sözde Galatasaraylıysa bunlarda aynı. Birazcık Galatasarayı sevmiş olsalardı hırs yapıp bu transferleri bitirirlerdi.Zaten böyle oldukları için çok rahat yetersiz bir ton oyuncuyu alıp kepaze bir kadro kurabiliyorlar.

Bunların yağacağı transferlerden de hayır gelmez. Bu arada bu yönetimi eleştirirken eski yönetimlerin hiç suçu yokmuş gibi davranıp yorum yapanlar sizlerinde bunlardan farkınız yok.

Taraftarın yapacağı en güzel tepki o divan kurulunu basmaktır...

Keşke Garciayi alabilsek

Adamın oynattigi futbol ve yaptığı transfer ile tekrar başarılı oluruz...

Is bilmez yoneticiler olursa besyoda okuyon spor yöneticiliği yapacak adamlar beden egitimi ogretmeni olur fitness salonlarinda calisir ama almanyada ole olmuyo a, b , c pro lisansli antrenörü turkiyedeki lisanslı futbolcu kadar otelci gelir holding ci gelir vs vs bunlar baskan oldugu sürece bi halt olmaz turkiyedeki futboldan arti avrupa futbolundaki takimlar artik 5 10 mn € transfer bile yapmiyolar 20 30 ve daha fazla bizler böyle olunca avrupa ile kapismamiz zor yada alt yapiya onem vericeksin meyvesini 5 6 sene içerisinde alirisn uzunn vadede kimse bu riske girmek istemiyo bide bizim millet hemen birşeyler olsun istiyo sabirsizlik cok var tesislerin iyi olucak alt yapi hocalar antrenörler saglam olucak a takimda hanggi sistemi oynatiyosan alt yapida da ayni sistemle olucak 80 milyonluk turkiyede adam cikmiyo diye bise yok 10 15 milyonluk portekiz Hırvatistan nasil oyuncular cikartiyo ronaldo modric rakitic vs vs bizde boyle bir baskan oldugu surece başarısızlık kacinilmaz olur. Her seyi gectim gs store nasil zarar edebilir bunu anlamiyorum yillik geliri 400 milyon tl olan kulup nasıl zarar edilirr aklim mantik almiyo para ye kardesim 50ye 100 ye geri kalani nasil batirabiliyosun

Bilmiyorum ki ? Dursuna sormak lazım.

Bunu canlı yayında da gözlerimizle görüp, kulaklarımızla duyduk, forvet istedi, melo ile devam edeceğiz dedi !! https://www.fanatik.com.tr/2015/06/12/hamza-hamzaoglu-bir-forvet-ihtiyacimiz-var-607453

defalarca istedi forvet. https://www.yenicaggazetesi.com.tr/hamzaoglundan-mujde-stoper-ve-forvet-alacagiz-118370h.htm

istedi , forvet istedi!!! https://spor.haber7.com/galatasaray/haber/1653600-hamza-hamzaoglu-cok-net-forvet-alacagiz

defalarca forvet istedi!! https://spor.haber7.com/galatasaray/haber/1653600-hamza-hamzaoglu-cok-net-forvet-alacagiz

Niasse ile ilgileniyoruz. Bunu da canlı canlı TV lere söylerken de gördük , duyduk!! https://www.hurriyet.com.tr/hamza-hamzaoglundan-transfer-aciklamalari-29318479

Hamza babamın oğlu değil. Yalakalıktan tutun, takımı yeniçerilerin istediği kadar çalıştırması, Jem transferi, geçen sene saçma sapan takımlar bizi ASY de kendi ceza sahamıza hapsederken aynen bizim gibi seyretmesi, defalarca oyuncu değişiminde tereddüt etmesi zaten GS ın TD ü olamayacağını gösteriyordu zaten.

Ama Hamzayı dinleyip melo tutulsaydı, Niasse alınsaydı takım bugün belki lider veya bir kaç puan gerideydi sadece!! Ve belki Chelsea 20 milyon u LM ya değil bize öneriyordu satmamız için!!

Ve ligin başlamasına 3 gün kala hala forvet alınmadı !!! Görüldüğü gibi problem halen devam ediyor. Şimdi de Denizli mi istemiyormuş forvet ??? ;)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt