Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan neredeyse her gun burada Galatasaray'imi konusuyorum. En ufak haber icin saatlerce nobette takiliyoruz ama gel gor ki millet hic utanmadan "kus" damgasi yapiyor sana..

Cidden cok kirildim... Iyi ergen forumu olunca bunlara sasirmamak lazim tabi ama renktaslarim diye konustugum insanlar sana kus diyor...

Gercekten yaziklar olsun...

Volkana kalkan eller kirilsin

20121010204713385.gif

İyi akşamlar , bence herkesten mükemmel olmasını beklemeyelim.

Birisi genellikle burada demirbaşlara tam zıt bi görüş koyduğunda , demirbaşlar tepki gösterdiğinde hemen adamın üstüne çullanıp kuş veya daha başka ifadelerle sallamak anlamsız bence.

Kaldı ki bahsi geçen arkadaş fenerbahçeli olsa bile site yönetiminin sayfanın en aşağısındaki açıklamasında

GSCimbom.com, sportif, sosyal ve kültürel alanlarda, öncelikle Galatasaray taraftarlarını,
daha sonra da tüm sporseverleri

diye bir açıklama var , yani forumu galleyane getirip huzur bozmadığı sürece görüşünü açıklamakda daha özgür bırakmalısınız.

Carillo'nun bulabildiğim maç özetlerini filan izledim. Carillo+Remy yaparsak çok faydalı olur.

Sneijder-Podolski-Carillo+Remy hücum hattı baya üst düzey olur.

Muslera-Linnes-Chedjou-Denayer-Carole-Donk-Selçuk-Sneijder-Podolski-Carillo-Remy

Son düzenleme:
İyi akşamlar , bence herkesten mükemmel olmasını beklemeyelim.

Birisi genellikle burada demirbaşlara tam zıt bi görüş koyduğunda , demirbaşlar tepki gösterdiğinde hemen adamın üstüne çullanıp kuş veya daha başka ifadelerle sallamak anlamsız bence.

Kaldı ki bahsi geçen arkadaş fenerbahçeli olsa bile site yönetiminin sayfanın en aşağısındaki açıklamasında

GSCimbom.com, sportif, sosyal ve kültürel alanlarda, öncelikle Galatasaray taraftarlarını,
daha sonra da tüm sporseverleri

diye bir açıklama var , yani forumu galleyane getirip huzur bozmadığı sürece görüşünü açıklamakda daha özgür bırakmalısınız.

fenerbahceli bile olsa nedir ya?

Iyice itin g.tune soktunuz beni :(

Carillo'nun bulabildiğim maç özetlerini filan izledim. Carillo+Remy yaparsak çok faydalı olur.

Sneijder-Podolski-Carillo+Remy hücum hattı baya üst düzey olur.

Muslera-Linnes-Chedjou-Denayer-Carole-Donk-Selçuk-SNeijder-Podolski-Carillo-Remy

Sen ne ettin Ömer. 17 de 17 olur.

CAMPBELL bu aksam yine 11'de artik onu unuttun, hayatta vermez Wenger.

Linnes hala açıklanmadı.

SAğlık kontrolü filanda çıkmadı hiç medyada.

Yalan olmuş olabilirmi ?

Bırakın kavgayı da Trtspor'da Zaragoza ile erkek basket maçımız var , onu izleyin.

Tamam eyvallah kotuyuz de ben daha pozitif bir sey yazdigini gormedim. Sana yazik bu kadar sinir.

Kardeşim sinir değilki bir sevdadır Galatasaray :)

Hani takımı öyle bir hale getirdilerki şu berbat ligde 10 puan fark yedik.

Ve yönetim bunu görüpte hala müdahale edemiyor.

İşte iyi olan şeyse sneijderin podolskinin musleranın bizde olması.
Ve şu sezon yapılan en iyi iş denayer keşke bonservisini alabilseler.

Yanlıs anlama o kadar çok maç izledimki domine ettiğimiz bir tane maç yok bu sezon iyi olacak şeyler çok az :)

Yazınca bitiyor kötüleri yaza yaza bitiremiyoruz renkdaşım iyi forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt