Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NtvSporun Galatasaray haberlerini Evren Göz denen epic fail zat yapıyor,bence NtvSpor kaynak bile değil,Hatta Fotomaç=NtvSpor diyebilirim.

NtvSporun Galatasaray haberlerini Evren Göz denen epic fail zat yapıyor,bence NtvSpor kaynak bile değil,Hatta Fotomaç=NtvSpor diyebilirim.

Son zamanlarda iyice farkina vardim. Her zaman en negatifini soylemeye calisir. Linnes icin olumsuz deyip duruyordu ama ne zaman medyada Linnes ismi cogaldi hemen Linnes gelebilir haberleri yapti. Kolpacinin teki

Martin Bentiz
inanılmaz çabuk bir adam sadece o kadar pırpır
oyun görüşü yok
şut ve paslar vasat
neden çok istiyoruz anlaşılır gibi değil

Castillo gibi doğru bir hmle bizim mallardan beklemiyorum,gider arjantinin carruscasını vitaminsizini alır gelirler
Ayrıca febeşli değilim diyen arkadaş formamızla bir fotonu pylaş ve fenerlilere bir küfret bakyım da inanalım..

Son zamanlarda iyice farkina vardim. Her zaman en negatifini soylemeye calisir. Linnes icin olumsuz deyip duruyordu ama ne zaman medyada Linnes ismi cogaldi hemen Linnes gelebilir haberleri yapti. Kolpacinin teki
Linnes ismi ilk çıktığında Galatasarayın teklifi reddedildi falan demişti hırt,Sonrasında tüm medya geldi dedikten sonra Ntvsporda geldiği yazıldı ve o haberde Linnes Pazartesi gelecek diyordu :asd22: adam transferin her aşamasında yanılmayı başardı,Denayer içinde 3 M opsiyon var diyordu açıkçası NtvSporun haberlerini umursamıyorum,Meunier-İmmobile haberinide bunlar yazmıştı

Duyum bile yok. Bu nasil istir aga...

Lig baslama uzere birak transfer inandirici haber bile yok. Futbolcu daha gelecekte , uyum saglayacakta , kampida kaciracak. Yeminle beceriksiz akiyor pacamizdan.

Hamza: Transfere gerek yok --> oyuncular kampa yetismiyor
Denizli: Transfere gerek var --> oyuncular kampa yetismiyor

valeryan diye bir herif vardı yok o got daydı her neyse ntv ile bizim ara açık ya herifleri kekliyorlar galiba
martiniz işi ksin yok demekki

Sivas maçı hücum hattı
Göz önünde dursun.

Sinan-------Bilal---------Yasin
------------Umut---------------

Şu medyada Irmak Kazuk üzerine muhabir tanımam. Adam Sneijder'i evinin tuvaletine kadar izledi :)

hqdefault.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt