Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazik vallahi...

Insanlar o paralarla cok daha iyisini hak ediyor. Simdi hesabladim m3'un fiyatini $173 bin ediyor. O paraya Ferrari , Maserati , Porsche , Lamborghini alinir be...

Audi maudi hikaye yani.
Renktas sen hangi ulkedesin Almanya mi ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pato.........Sneijder.........Podolski

.................Austin......................

Nasıl hat ama :oley:

bunlar alamaz mümkün değil ama Pato gelirse forvet olarak mı gelir kanat olarak mı?

bi yandan kızıyorum bu rezil kadroya takviye yapılmamasına bi yandanda seviniyorum çünkü forveti burak , umut kanatlarda yasinin olduğu bu kadro ikinci yarının ilk 3 haftasında mutlak puan kaybı yapacak ve %1 olan şansımız(zaten kalmadı ) hiç kalmayacak böylece bu yönetimden kurtuluruz diye ümit ediyorum..

Forvet haram bize.

yashin sende biliyorsun ki forvet şart bize bir an önce almamız herkesin hayrına olucaktır umut mumut da biyere kadar yani buda can değilmi bide ben bu sarbiye ayar oluyorum çok boş bir oyuncu neyseki linnes geldi de artıg kulübede takılcak ama tehlike hala devam ediyor bir an önce futbolu bırakması lazım burda da sana büyüg bir iş düşüyor rengdash yani gözlüğünden yansıyacak ultramanyetig ışınla onu yok edebilirsin diye düşünüyorum karşim bunu yap olurmu?

Pato gelirse kanatta falan harcanmamalı. Direk santrafor olarak oynamalı.

Muslera

Linnes - Denayer - Chedjou - Carole

Selçuk (C) - Donk

XXXXXX - Sneijder - Podolski

Pato
​

amerikanın neresi penİsilvanyamı?

transfer önerilerinin efsanesi simge şuan tv8 de beyler açın

Hayat sana guzelmis

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her ulkede oldugu gibi artilar ve eksiler var hocam...

Burada 3. jenerasyon oldugum icin Allah'a sukur manevi olarak "gurbetcilik" cekmedim desem yalan olmaz. Maddi olarak tek sunu soyleyebilirim , okumayana , calismayana para yok. Yine Turkiye'de okumasan bile tanidigin varsa iyi islere girebiliyorsun ama burada tamamen kurumsallik dedigimiz olay var. Seni ise alan kisi isterse kardesin olsun eger yetersizsen bye bye demek zorunda...

Son düzenleme:
Ulan bu Girouda Burağn Fransız versiyonu diyen kimdi?
Adam son 19 resmi maçta 15g + asistleri var.

Burağı sadece donunda sallamaz bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt