Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğer oyunculara göre bu adam bizde açlık sınırının altında :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Profesyonel futbolcu Martin Linnes ve kulübü Molde FK ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne Net 2.000.000 EUR tutarında bonservis ücreti ve 500.000 EUR ile sınırlı kalmak şartı ile oyuncunun ilk 11 de yer aldığı her 20 resmi maç tamamlandığında ekstra 100.000 EUR ödenecektir (Herhalukarda 100 resmi maç sonrası Galatasaray, oyuncunun eski kulübüne bir ödeme yapmayacaktır).
Oyuncunun kendisiyle ise 3,5 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:

2015-2016 sezonu 2.yarısı için: Net 475.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti (maç başı ücreti Süper Lig, Süper Kupa ve UEFA müsabakaları için hesaplanır ve 12.maç sonrası tahakkuk etmeye başlar)
2016-2017 sezonu için : Net 950.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti (maç başı ücreti Süper Lig, Süper Kupa ve UEFA müsabakaları için hesaplanır ve 25.maç sonrası tahakkuk etmeye başlar)
2017-2018 sezonu için : Net 950.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti (maç başı ücreti Süper Lig, Süper Kupa ve UEFA müsabakaları için hesaplanır ve 25.maç sonrası tahakkuk etmeye başlar)
2018-2019 sezonu için : Net 950.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti (maç başı ücreti Süper Lig, Süper Kupa ve UEFA müsabakaları için hesaplanır ve 25.maç sonrası tahakkuk etmeye başlar) ödenecektir.

https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=498770

valla şaşırdım süper bi anlaşma yapmışız..

Hayırlı olsun ilk defa yönetim iyi iş çıkarmış. Sabit ücreti filan gayet güzel

Uğur Karakullukçu ‏@ukarakullukcu 22 dk.22 dakika önce
Takriben 15 dakika sonra Linnes, Muriç ve fazlası... @ceylabuyukuzun ile Son Sayfa, A Spor.

15 dk demiş ama birazdan geçerler sohbete..

mephobia ‏@mephobia8 3 sa.3 saat önce
#Galatasaray made an offer for #Pato on 3 year deal from €2.5m per year + bonus but he wants €3.5m for 4 year contract.

@mephobia8 Oluru var mı üstad? @ukarakullukcu

Uğur Karakullukçu ‏@ukarakullukcu
@mephobia8 zor, ben pek ihtimal vermiyorum. Bonservisi de yüksek ayrıca.

Uğur ile aramda geçen konuşma.

Güzel...Bonservis ücreti 2milyon euro -> maximum 2.5milyon euroya cikabilir.

Maasi 1milyon euron'un altinda

>>> Yani kisacasi >>> :005:

linnese verilen parayla sabri karısına yeni araba alıyor burak ise ada kapatıyor karaktersiz sömürücü adiler

Bu Gözde 50 bin fark dışında her şeyi tutturdu sözleşmede , nasıl biliyor ki bu kız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Linneste bir candreva havası var kendini geliştirirse iki seneye guzel para eder ama ben olsam satmam yeni sabrimiz evladımız olsun yabancı evlatlar sevilsin artık

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Vay efendim sabri evladımız

Ulan amza saçtın klübün paralarını evlatlara...

Gözdelinho bu transfer de herseyi bildi herhald.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt