Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eksikler

Sağ bek-OK
Stoper-Yok
Orta Saha1- Yok
Orta Saha2- (Alternatif)-OK
Sağ Kanat-Yok
Forvet1-Yok
Forvet2-Yok (Alternatif)

Donk'u yedek sayabilirim ancak açıkçası. Oraya Melo gibi dominant adam bulsunlar. Orta saha çok önemli bir yer çünkü.

Forvet-Orta Saha-Kaleci-Stoper bunlar sağlamsa aşı tutar. Bizim budanacak dala değil, tutunacak dala ihtiyacımız var.

Eline saglik.

%100 katiliyorum.

Buz mevcut stoperlerle ayni golleri yemeye devam edicez. Defansi organize edecek , sert, John Terry tarzi stopere ihtiyacimiz var.

1 degil 2 forvete ihtiyac var. Yaz basindan beri bunu yaziyorum.

Olmaz cunku selcuk on libero ve sneijder 10 numara. Herkes en verimli oldugu pozisyonda oynatilmalidir.

Sneijder altın topa aday olduğu sezonda orta sahada oynuyordu 10 numara olarak değil. Real Madrid'de de benzer bir rolü vardı. Zaten oyun yapısı da 10 numara olarak oynamaya müsait değil Sneijder'in daha geriden top alıp sürekli sola kayan bir oyun yapısı var o da asimetrik bir oyun düzenine sebep oluyor 10 numara oynadığında.

Kısaca arkadaşın yazdığı format gayet düzgün ve Galatasaray'a uyacak bir sistem. Zaten Denizli de Donk'un gelmesiyle beraber antremanlarda 4-1-4-1 oynatmaya başlamış.

P.S. :Bilmeden ahkam kesenlere bayılıyorum.

Podolskiyi beğenmemeniz normal , Yasin Burak gibi 90 dakika sahneye çıkıp sadece taraftarın gözüne girmek için şov ve kendi tabelasına oynayan adamlara alıştığınız için Podolski gibi belli bi sürede aktif olup takımı sırtlayan adamlara alışamıyosunuz.

Forvet adaylarimiz böylemis:

1. Damiao
2. Benitez
3. Babel

:asd22:

@ac_yaycili: Galatasaray'ın yeni forveti ile tanışın: Martin Benitez...
amkspor.sozcu.com.tr/2016/01/14/gal…

Olm benitez forvet desen degil kanat desen oda degil allahin ontiverosuna o kadar parami verecez bide

~tap

renktaş bu profilindeki beyefendi kim oluyor ? benim bi arkdaş var çocuğa bıyık tak aynı bu o yüüzden sordum

Beşir Fuat, Tanzimat Dönemi’nde bilim, felsefe, edebiyat eleştirisi, biyografi alanlarında eser vermiş sıradışı bir Osmanlı aydınıdır. “Türk edebiyatının ilk denemecisi”, “ilk Türk materyalist”, “ilk biyografici”, “ilk eleştirmen" gibi sıfatlarla anılır.

35 yaşında bileklerini keserek hayatına son veren Beşir Fuad’ın bir bilimsel deney gibi gerçekleştirdiği intiharı, o zamana kadar intihar kavramına yabancı olan Osmanlı toplumunda ve basında geniş yankı bulmuş; İstanbul’da bir intihar salgını başlatmıştır. Ayrıca Sultan Abdülaziz'in yaverliğini de yapmıştır.

Bana kalirsa ben podolski'yi de begenmisorum. Gelecek sezon cinlere veya araplara satilmali formu ciddi sekilde dusecektir. Zaten bu sezon da milli takimda olabilmek icin oynuyor.
Alman milli takımını hak etmek için oynadığını söylüyosun, çağrıldığına göre hak ediyo demekki. Beğenme kriterin Dünya şampiyonu takımın kadrosuna çağrılabilme formu değilse nedir?

Takımda bu kadar sığır varken Podolski gibi kafası çalışan topçunun satılmasını istemek bariz gerizekalılık,bunu isteyenin de kafatasının içinde beyin yerine bir avuç tezek var muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt