Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda bu kadar sığır varken Podolski gibi kafası çalışan topçunun satılmasını istemek bariz gerizekalılık,bunu isteyenin de kafatasının içinde beyin yerine bir avuç tezek var muhtemelen.
Sen kimsin de hakaret ediyorsun birader? Kim veriyor bu hakkı sana?

Podolski gitmeli. 90 dakikada 33 saniye top oynayacak adamın burada işi yok.

Basketbol takımının transfer yasağı kalkmış

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımda bu kadar sığır varken Podolski gibi kafası çalışan topçunun satılmasını istemek bariz gerizekalılık,bunu isteyenin de kafatasının içinde beyin yerine bir avuç tezek var muhtemelen.

Bazen diyorumki foruma hamzamı giriyor.

Aynı onun kafasından çıkacak yorumlar gelebiliyor.
Yahu adebayoru alsınlar dos sanstosu alsınlar ne biliyim
Yani 1 adam gelsin hem tecrübesiyle hemde kalitesiyle direk 11 de oynasın

Podolski de gitsin diyebiliyorsak hakikatten umut bulut müstehak
Hoş gerçi sneijder gitsinde batalla gelsin diyen bile vardı uA'da 2 yıl önce

Bir ihtimal daha var var.
O da ölmek mi dersin
Söyle Dursun ne dersin..
Transfer başkaaa aleeemmm Allah belanı versiiiin.......

Conta yaktım sabah sabah....

Arkadaşlar forum olarak forvet ve kanat forvet için belli isimler üzerinde mutabık olup o isimler üzerinden TT ler yapalım yönetimi bu isimler etrafında yoğunlaştıralım belki faydamız olur bu şekilde herkes bir oyuncu ismi belirtiyo bi faydası yok bence benim adaylarım forvet için MİLİK kanat forvet için ZİVKOVİÇ

benitez ben kanat diye biliyordum, forvetmiymiş :D

Forvet, forvet arkası ve kanatmış. Denizli kanat olarak düşünüyomuş, aynı zamanda diğer mevkilere de alternatif olabileceği için ısrar ediyomuş bu transferde. Çeşitli kaynaklardan derleme yapınca sonuç bu çıkıyo.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar forum olarak forvet ve kanat forvet için belli isimler üzerinde mutabık olup o isimler üzerinden TT ler yapalım yönetimi bu isimler etrafında yoğunlaştıralım belki faydamız olur bu şekilde herkes bir oyuncu ismi belirtiyo bi faydası yok bence benim adaylarım forvet için MİLİK kanat forvet için ZİVKOVİÇ

TT yapılacaksa bence pato ve carillo veya castillo için yapılmalı.Antalyaspor bile istiyor adamı onlar kadar vizyon yok yönetimde

Forvet, forvet arkası ve kanatmış. Denizli kanat olarak düşünüyomuş, aynı zamanda diğer mevkilere de alternatif olabileceği için ısrar ediyomuş bu transferde. Çeşitli kaynaklardan derleme yapınca sonuç bu çıkıyo.
benitez + forvet se tamam, ama benitezi forvet olarak düşünülüyorsa geçmiş olsun.

nesini begenmion podolskinin yaw

futbol oynamayan bir koy takimini sirtladi heriw
oyun icinde daha fazla katki veren topculari begeniyorum ben. düz oyuncu ve oyun icerisinde kayboluyor. hayalimdeki gibi bir Kanat oyuncusu degil yani, calim atan, orta acan, füze gibi kacan. bilmem anlatabildim mi.

Hic'mi duyum yok beyler. Biraz hareketlensin buralar

oyun icinde daha fazla katki veren topculari begeniyorum ben. düz oyuncu ve oyun icerisinde kayboluyor.

oyun icerisinde kayboluyor mu

hangi oyun bu

hayalimdeki gibi bir Kanat oyuncusu degil yani, calim atan, orta acan, füze gibi kacan. bilmem anlatabildim mi.

podolski bizde kanat gibi oynamiyor, ileri bolgede oynuyor sadece ve gol yukunu yuklenmis durumda..

sahsen katkisindan memnun oldugumu soyleyebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt