Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benitez forvet diye alınıyorsa yandık yandık 1.73 adam nasıl hava topu alıcak buraktan farksız hatta daha rezil olur ön taraf burağı bile aratır forvete haa damiao ve benitez gelcekse benitez kanat oynar o zaman tamam
yok forvet diye değil ondan olsa olsa yan forvet olur saviola gibi bize daha farklı bir golcü gerekiyor Damiao pato sebastian haller olabilir

Hazır Mersin takımı dağılmışken Welliton'u ucuza kapabiliriz aslında. Tabii Umut'un yerine 3. forvet olarak. Bir forvet daha şart.

benitez yerine castillo'yu tercih ederim. bu benitez çok çelimsiz boyu 1.63 müş. bizim ligde buna bolca çimleri öptürürler.

Benitez i KAPtik mi?

Gökmen Özdemir son zamanlarda fena değil. Kendi twitter adresine yöneticiler yarın Arjantin'e gidiyor yazmış.

Scout ve Denizli istiyormuş. İlk istenen rakam 10 ama sonra 8'e düşmüşler ve dahada düşerlermiş...

1m63 degil 1m73

Fakat Fabian Castillo'da iyi bir oyuncu haklisin
bence ikisi de gelmeli eğer benitez gelicekse 10 milyon verirlerse ayvayı yedik ama sanmıyorum o kadar bonservis vericeğimiz 3 4 e bitirsek sesim çıkmaz

Gökmen Özdemir son zamanlarda fena değil. Kendi twitter adresine yöneticiler yarın Arjantin'e gidiyor yazmış.

Scout ve Denizli istiyormuş. İlk istenen rakam 10 ama sonra 8'e düşmüşler ve dahada düşerlermiş...
sence o paraya değermi renktaş benim hiç içime sinmedi o rakamlar

8 milyona bi kanada castillo diger kanada carrillo koyar makine gibi takim olursun. Gelecekte yildiz olacak diye su sistemsizlikte bu tarz oyuncu almamizi dogru bulmuyorum.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

riske girmeye gerek yok.satın alma opsiyonlu transfer edilsin bu benitez.8 milyon edecek değeri varsa sene sonu alalım.

sence o paraya değermi renktaş benim hiç içime sinmedi o rakamlar

Gökmen şimdide muhtemelen satın alma opsiyonu ile kiralanır diyor...

Kişisel fikrim ; oyun görüşü yaşına göre baya iyi gibi videolardan anladığımız kadarıyla. Dribbling , çalım , hız var yani kumaşı iyi gibi ama bahsedilen fiyatlar çok astronomik...

Geçen sezonki performanslarini karsilastiralim:

______

Fabian CASTILLO : 23 yasinda, boyu 1m70, FC Dallas oyuncusu, sol kanat

35 mac (2.990') - 10 gol - 9 assist - 1 sari kart

Martin BENITEZ : 21 yasinda, boyu 1m73, CA Indepediente oyuncusu, ikinci forvet, kanat

34 mac (1.973') - 7 gol - 6 assit - 5 sari kart

- Maç farki ne kadar az gözüksede, oynadiklari dakikalar sunu gösteriyorki Castillo çok net daha fazla süre almis ve ilk 11'de oynamis. Benitez sadece 1.973' oynamasina ragmen baya iyi gol ve assist yapmis. Sunu açiklayalim :

-Castillo her 299 dakikada bir gol atmis, ve her 332 dakikada bir assit yapmis. Benitez ise her 281 dakikada bir gol atmis, ve her 328 dakikada bir assit yapmis

-Bu arada top kapma istatistigi birisi arastirabilirmi ?

KISACA ISTATISTIKLERE GöRE, BENITEZ DAHA FAZLA GOL VE ASSIST YAPMIS >>> BENITEZ > CASTILLO.

Son düzenleme:
8 milyona bi kanada castillo diger kanada carrillo koyar makine gibi takim olursun. Gelecekte yildiz olacak diye su sistemsizlikte bu tarz oyuncu almamizi dogru bulmuyorum.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen benitez çok büyük risk fos çıkabilir.Castillo ve carillo üzerine yoğunlaşmalı ama gelde bunu yönetime anlat.

Aynen benitez çok büyük risk fos çıkabilir.Castillo ve carillo üzerine yoğunlaşmalı ama gelde bunu yönetime anlat.

Benitezi falan savunduğumdan değilde Castillo'nun fos çıkmayacağı ne malum?

Pamuk gibi mls liginde istatistik kasmak kolay.

Ayrıca Castillo için çok iyi para isterler. Mls takımlarının paraya ihtiyacı yok...

Son düzenleme:
Gökmen şimdide muhtemelen satın alma opsiyonu ile kiralanır diyor...

Kişisel fikrim ; oyun görüşü yaşına göre baya iyi gibi videolardan anladığımız kadarıyla. Dribbling , çalım , hız var yani kumaşı iyi gibi ama bahsedilen fiyatlar çok astronomik...
kesinlikle değmiceğini düşünüyorum bizim acil kanat ve forvet ihtiyacımız var Benitez ne kanat ihtiyacını karşılıyo ne forvet.kanat dediğin adam imba olur castillo gibi six packleri gören kaçar

Aslan News ‏@Aslanews
Galatasaray, Toulouse'den Ben Yedder için resmi teklifte bulundu. 4 Milyon €'ya kadar çıkılırken Toulouse 10 Milyon € istedi. (Sporx)

h.o iyi transfer

Sabri burak umut hamit tarık gitmesi için daha ne yapmaları gerekiyo FFP diyosunuz fiyaskolar devam etmesin bu heriflerin maaşları neden astronomik oynadıkları futbol futbol olsa helal olsun paralar dicem de Sneijdermisin Podolski mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt